Uw vraag, ons antwoord - De AVG in de praktijk: Personeelszaken

Door Chi Ling Chu , 16 mei 2018

Op 25 mei 2018 wordt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Alle organisaties (groot én klein) die persoonsgegevens verwerken, krijgen dan te maken met allerlei nieuwe verplichtingen. Dat geldt ook voor uw bedrijf! Omdat de regels veelomvattend zijn en het gauw 25 mei is, is het belangrijk dat u hier zo snel mogelijk mee aan de slag gaat.

Tijdens het webinar over de AVG van 23 april jl. is gebleken dat de AVG leeft onder onze leden. Als u niet in de gelegenheid was om het webinar te bekijken, kunt u dat alsnog doen via onze website door op deze link te klikken. De sheets die in dit webinar gebruikt worden kunt u hier downloaden. De vragen die tijdens het webinar gesteld zijn, zijn terug te vinden op onze website onder veelgestelde vragen.

De afgelopen weken hebben we diverse vragen beantwoord over de AVG (Uw vraag, ons antwoord – AVG: nieuwe privacy regels vanaf 25 mei 2018 en Uw vraag, ons antwoord - AVG in de dagelijkse praktijk). In deze ‘Uw vraag, ons antwoord’ gaan we in op vragen die gaan over waar u als personeelsfunctionaris rekening mee moet houden in het kader van de AVG.

Over de auteur

C. (Chi-Ling) Chu

Adviseur Arbeidsrecht, CAO & Sociale Zekerheid

Contactpersoon bij dit bericht

Bouwend Nederland Advies

advies@bouwendnederland.nl, 079 - 3 252 250