Dag van de Bouw langs snelwegen

Door Redactie, 23 mei 2018

Dag van de Bouw langs snelwegen

Duizenden automobilisten kunnen deze weken niet om de Dag van de Bouw heen. Op de A2 bij Vianen  en op de Malietoren in Den Haag boven de A12 prijkt het campagnebeeld van de open dag boven de snelwegen uit.

Op de Malietoren, het kantoor van VNO-NCW, boven de Utrechtsebaan in Den Haag staat groot het campagnebeeld van de Dag van de Bouw afgebeeld. Dagelijks komen hier 120 duizend automobilisten en passanten voorbij. Ook staat het campagnebeeld langs de A2 bij Vianen/ Hier passeren dagelijks 140.000 automobilisten het reclamebord. Niemand kan de Dag van de Bouw missen!

Wat valt er allemaal te zien en te doen op de Dag van de Bouw?

Zaterdag 2 juni gaan er 130 bouw- en infraprojecten open in Nederland. Waar normaal hun bouwhekken het hele jaar gesloten blijven,  mag je deze ene dag een kijkje nemen achter de hekken. Je wordt begeleid over de bouwplaats, meegenomen in het verhaal van de bouw, en je kunt op sommige locaties zelf aan de slag om te proeven hoe leuk het werk van de bouw is! 

De Dag van de Bouw is een unieke gelegenheid om eens een kijkje te nemen in de bouwwereld. Wij verwelkomen je graag op zaterdag 2 juni bij één of meerdere van onze openstellingen. Ben je benieuwd naar locaties bij jou in de buurt? Kijk dan hier voor het overzicht van de 130 deelnemers.

Tot zaterdag 2 juni!