75.000 woningen per jaar! Hoe dan?

Door Yvonne van Zijl , 01 juni 2018

75.000 woningen per jaar! Hoe dan?

Het is een stevige ambitie: 75.000 woningen per jaar bouwen tot 2025! De bouw ziet zich voor de uitdaging gesteld om met minder capaciteit, meer te bouwen. Prefab is een van de oplossingen die moet helpen om die doelstelling te halen.
Reden voor Jong Bouwend Nederland om op 20 juni de bouwexcursie te organiseren met een bezoek aan Barli, een fabriek van prefab woningen, gevestigd in Uden. Kom een kijkje nemen achter de schermen van prefab woningbouw! En praat mee over de mogelijkheden en ervaringen met prefab in de praktijk!

Programma

Barli Bv is van origine een systeembouwer die een concept heeft ontwikkeld voor prefab woningen. Op 20 juni zijn we te gast in de fabriek in Uden om in de praktijk te zien hoe deze woningen tot stand komen. Na de rondleiding gaan we met elkaar in gesprek over de kansen die er op dit gebied liggen.

In tijd is het programma op 20 juni als volgt:

  • 14.30 uur: ontvangst fabriek Barli
  • 15.00 uur: rondgang fabriek
  • 16.00 uur: discussie en ervaringen uitwisselen over (on)mogelijkheden prefab
  • 17:30 uur: diner bij Humphrey’s in Uden

Locatie en meer informatie

Barli is gevestigd aan het Jagersveld 20 in Uden. Leden van Jong Bouwend Nederland regio Zuid ontvangen per e-mail een uitnodiging voor deze excursie met de mogelijkheid om zich aan te melden.

Voor meer informatie over deze excursie on/of Jong Bouwend Nederland kun je contact opnemen met Yvonne van Zijl, 013 5350510 of y.vanzijl@bouwendnederland.nl


ONDERNEMERSCHAP EN INNOVATIE

Over de auteur

Y. (Yvonne) van Zijl

Beleidsmedewerker