JBN Masterclass: 'Divers, inspirerend, enorm leerzaam, goed tempo!'

Door Redactie, 21 juni 2018

JBN Masterclass: 'Divers, inspirerend, enorm leerzaam, goed tempo!'

'Fantastische inzichten gekregen over bestaande en nieuwe toepassingen', één van de vele enthousiaste reacties op de tweede editie van de JBN Masterclass 2018. De Masterclass werd bezocht door jonge ambitieuze managers die zich voorbereiden op hun eindverantwoordelijkheid. En die samen met gelijkgestemde professionals hun eigen toekomst willen vormgeven. Als spin off binnen van deze succesformule bieden we jou nu de BBB Masterclass.

BBB Masterclass

De BBB Masterclass is een persoonlijk ontwikkelingsprogramma van acht maanden met vier pittige tweedaagse modules. Het is een intensieve mix van praktijk en theorie, van training en opleiding, van hoofd, hart en handen. De BBB is een mentale achtbaanrit zonder weerga. In de BBB is plaats voor 16 deelnemers: bouwers, ingenieurs, ontwikkelaars, toeleveranciers, installateurs, opdrachtgevers, managers en andere specialisten. Zodat elk perspectief vertegenwoordigd is en er ook optimaal van elkaar geleerd kan worden.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Wil je weten wat de BBB Masterclass voor jou kan betekenen? Hoe die je tijd op kan leveren? Hoe de BBB je groei versnelt en prepareert op eindverantwoordelijkheid? Wil je weten hoe het programma in elkaar zit en wat het je oplevert? Kom dan donderdag 28 juni of 30 augustus 2018 naar de gratis voorlichtingsbijeenkomst.

We vertellen je niet alleen alles wat je moet weten om een slimme keuze te maken, we laten vooral ook oud-deelnemers aan het woord. Waarom kozen zij voor de BBB Masterclass? Hoe is het hen bevallen? Hoe blikken zij er op terug? En vooral: wat heeft het hen opgeleverd? En uiteraard is er vervolgens tijd voor al je vragen. In de groep. Of individueel, tijdens de borrel.

Wil je aan je toekomst bouwen, kom dan 28 juni of 30 augustus naar ons drijvende clubhuis ‘De Glasbak’ in de Singelgracht 6 in Muiden »»»


ONDERNEMERSCHAP EN INNOVATIE