Doe mee met de BNL Academy Run 2018!

Door Redactie, 08 november 2018

Doe mee met de BNL Academy Run 2018!

Na het daverende succes van vorig jaar - waarbij we met een groep van 75 medewerkers van bouw- en infraleden van Bouwend Nederland hebben meegestreden (terugblik) - organiseren we opnieuw de BNL Academy Run, editie 2018. Op dit sportieve evenement op zondag 11 november 2018 zetten we de BNL Academy extra luister bij. Zo sluit ons cursusaanbod nu nog beter aan op ontwikkelingen waarmee u als lid van Bouwend Nederland te maken hebt. Ons motto luidt: een gezonde geest in een gezond lichaam. Om bij te blijven, moet u niet alleen de geest maar ook het lichaam trainen. Kortom, doe ook mee en schrijf u vandaag nog in!

Doe kosteloos mee aan de BNL Academy Run 2018 en schrijf u nu in »

De BNL Academy Run Academy sluit aan bij de Klaverbladloop van de Zoetermeerse atletiekvereniging Illion. Je kunt kiezen uit een loop van 15 km (starttijd 11.30 uur), 10 km (starttijd 11.40 uur) of 5 km (starttijd 11.50 uur). Start en finish zijn bij het Van Tuyll Sportpark – Van der Hagenstraat 36 – Zoetermeer, vlak langs de A12. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Goed om te weten

Voor medewerkers van lidbedrijven van Bouwend Nederland is deze dag geheel kosteloos! Bovendien ontvangt u van Bouwend Nederland:

  • een startbewijs,
  • een uniek hardloopshirt van de BNL Academy,
  • een ontvangst met consumpties in de BNL Academy Lounge, voor én na de Run,
  • een mooie kans om kennis te maken met collega’s uit de bouw en infra!

Aanmelden

Doe u ook mee? Aanmelden kan via de link hieronder. Op het aanmeldformulier kunt u aangeven welke afstand u 11 november wilt lopen.

Doe kosteloos mee aan de BNL Academy Run 2018 en schrijf je nu in »Contactpersoon bij dit bericht

Johan van der Harst

Leidinggevende Serviceafdeling & Ledenadministratie