Gastles Je gaat het maken

Door K.A. (Kathelijne) Koster , 03 juli 2018

Gastles Je gaat het maken

Komt er binnenkort een school bij uw project op bezoek? Geeft uw bedrijf binnenkort een gastles op een school? Maak dan gebruik van onze gastles en speel met de jongeren de uitdagende Bouwgame ‘Je gaat het maken’ die wij nu beschikbaar hebben! Met de campagne ‘Je gaat het maken’ wil Bouwend Nederland zoveel mogelijk jongeren informeren, motiveren en enthousiasmeren om voor een baan in de bouw & infra te kiezen.

Met deze Bouwgame leren jongeren uit groep acht en het middelbaar onderwijs actief iets over de sectoren bouw & infra. Wat voor kennis en ervaring kun je in deze sectoren opdoen en welke toekomstmogelijkheden bieden deze sectoren jongeren? Deze korte Bouwgame wordt gespeeld in kleine teams en is een bordspel dat wordt gecombineerd met een digitale opdracht via PowerPoint.

Gastles

Geef met behulp van deze Bouwgame een geweldige gastles waarbij de leerlingen met een actuele challenge uit hun omgeving aan de slag gaan. De game sluit aan op uw eigen ervaringen en ondernemerschap in de bouw & infra! Klik hier voor meer informatie over de game voor de gastles.

Je gaat het maken

Wilt u als bedrijf ook de campagne ‘Je gaat het maken’ uitdragen? Bekijk hier welk ondersteunend materiaal u kunt bestellen in onze webshop, eventueel voorzien van uw eigen logo. Ga voor meer informatie en initiatieven rond de instroomcampagne naar jegaathetmaken.nl. Volg deze campagne ook op Instagram en YouTube.ARBEIDSMARKT ONDERWIJS EN OPLEIDING INSTROOMCAMPAGNE INSTROOM

Over de auteur

K.A. (Kathelijne) Koster

Campagnemanager Instroom