Inzicht in (eigen) gedrag

Door Redactie, 06 juli 2018

Inzicht in (eigen) gedrag

Waarom loopt het gesprek met de ene klant wel lekker en met een ander totaal niet? Je gebruikt dezelfde woorden en argumenten, maar krijgt een totaal ander gesprek. Raar, nee helemaal niet! Iedereen is anders. Om inzicht te krijgen in het eigen gedrag  volgde Jong Bouwend Nederland in Randstad Zuid een boeiende workshop.

De workshop gedrag op de kaart door E2i Consultancy Training & Coaching is interactief en leerzaam. De vooraf ingevulde vragenlijst resulteert in jouw eigen kaart, waar de werelddelen staan voor jouw competenties, jouw valkuilen en jouw uitdagingen. Letterlijk jouw zakelijk gedrag in kaart gebracht.

Tijdens de workshop worden zaken besproken, voor de één is de kaart herkenbaar voor de ander soms niet. Een speurtocht naar hoe gedrag te beïnvloeden is, is er altijd. Gedrag veranderen gaat over doen en  vooral dingen anders doen. Je hebt invloed op je eigen doen niet op dat van de ander. Maar als jij het anders aanpakt blijken jullie elkaar ineens wel dezelfde taal te spreken.

Een kort filmpje van deze leerzame middag vind je hier.Contactpersoon bij dit bericht

Yvonne Hiddink

Bedrijfsadviseur Sociale Zaken Regio Randstad Zuid