Laat leerlingen kennis maken met de wereld van techniek en technologie tijdens de Jet-Net & TechNet Career Day Zuid 2018!

Door Karin Oomen , 09 juli 2018

Laat leerlingen kennis maken met de wereld van techniek en technologie tijdens de Jet-Net & TechNet Career Day Zuid 2018!

Leerlingen vanuit Gelderland, Limburg en Noord-Brabant maken tijdens de Career Day Zuid kennis met de wereld van techniek en technologie en gaan langs verschillende beursstands van bedrijven en opleidingen om zelf te bouwen, proberen, proeven, programmeren, raden of rekenen. Kortom: de leerlingen ervaren het zelf.

De Career Day Zuid vindt plaats op dinsdag 6 en woensdag 7 november 2018 in het TechniekHuys, De Run 4250, 5503 LL te Veldhoven. Er komen zo’n 1.500 leerlingen.
De leerlingen hebben een technisch profiel en zijn van 4 havo, 5 vwo en 3 vmbo tl/gl. Deze laatste groep is nieuw in deze editie.

Meedoen als bedrijf of onderwijsinstelling? Meld u nu aan!

U kunt zich aanmelden via de link: aanmeldformulier Jet-Net Career Day Zuid 2018. Wij vragen u om aan te geven bij welke van de doelgroepen de activiteit het beste aansluit. Dit kunnen ook beide doelgroepen zijn. De deadline voor aanmelding is 1 september 2018. Heeft u vragen over het invullen van uw standactiviteit, neem dan gerust contact met ons op.


NB: u ontvangt in oktober meer informatie en aanvullende vragen over de benodigde voorzieningen en inrichting van de stand.

Contact

careerdayzuid2018@gmail.com


ONDERWIJS EN OPLEIDING INSTROOMCAMPAGNE INSTROOM

Over de auteur

C.C.J.M. (Karin) Oomen

Adviseur Onderwijs & Arbeidsmarkt