Zomerbbq gepland? Gebruik promotiemateriaal 'Je gaat het maken'!

Door K.A. (Kathelijne) Koster , 10 juli 2018

Zomerbbq gepland? Gebruik promotiemateriaal 'Je gaat het maken'!

Het is al weken goed weer, maar met de schoolvakanties begint de vakantieperiode pas echt. Organiseert uw bedrijf binnenkort voor het personeel een gezellige BBQ? Laat zien dat u de campagne ‘Je gaat het maken’ steunt en geef ze een zonnebril en/of bidon met het logo van de campagne erop cadeau. Deze kunt u voor een kleine vergoeding aanschaffen in de webshop.

Bouwend Nederland is de campagne ‘Je gaat het maken’ gestart om zoveel mogelijk jongeren te informeren, enthousiasmeren en motiveren om voor een baan in de bouw en infra te kiezen. Bekijk ook de andere campagnemiddelen en gadgets die u aan kunt schaffen om uw collega’s en anderen bekend te maken met de campagne. U kunt t-shirt’s en tasjes van de campagne bestellen waarop u ook uw bedrijfslogo kunt drukken, maar u kunt ook een beachvlag of groot Bouwhekdoek met erop het campagnebeeld bestellen. Krijgt u groep 8-leerlingen of jongeren op bedrijfsbezoek? Bestel hier onze beroepenbrochure, kaart/flyer en/of wellicht oordopjes, een sleutelhanger of een powerbank van de campagne om na afloop mee te geven.

Klik hier voor meer informatie over de campagne 'Je gaat het maken' en het bestellen van artikelen. Ga voor meer informatie en initiatieven rond de instroomcampagne naar jegaathetmaken.nl en volg de activiteiten van de campagne op Instagram en YouTube.


ARBEIDSMARKT ONDERWIJS EN OPLEIDING INSTROOMCAMPAGNE INSTROOM

Over de auteur

K.A. (Kathelijne) Koster

Campagnemanager Instroom