Uw kennis en ervaring inzetten in het onderwijs?

Door F.W. (Frank) Slooten , 16 juli 2018

Uw kennis en ervaring inzetten in het onderwijs?

Veel mbo-scholen verwachten binnen vijf jaar een groot tekort aan techniekdocenten. Wellicht dat u dat probleem kunt oplossen! Bouwend Nederland werkt met OTIB en A+O Metalektro, de gemeente Rotterdam én de MBO-instellingen in Zuid Holland samen en doen een beroep op werknemers uit de techniekbranches in de regio om toekomstige vakmensen op te leiden.

Docent en vakman in één

De gezamenlijke O&O-fondsen en de MBO-instellingen zijn voornemens om in oktober 2018 te starten met het scholingstraject "Docenten- en instructeurspool Technische Branches" dat opleidt voor het Pedagogisch Didactisch Diploma (PDD).

Meld u nu aan voor deze unieke mogelijkheid om bij te dragen aan de inhoud en kwaliteit van het onderwijs! Van u vragen wij een afgeronde technische opleiding op mbo-4 niveau (voorkeur hbo) en een hbo werk- en denkniveau. U bent tevens gemotiveerd om in eerste instantie stage te lopen binnen het onderwijs en in een later stadium gastlessen en workshops te verzorgen. U bent gemiddeld twee dagdelen per week beschikbaar gedurende één schooljaar (oktober 2018 t/m juli 2019).

Meer informatie

Rian van Noord (projectleider Zuid-Holland)
Telefoon: 06-21 839 939
Email: RianvanNoord@live.nl


MODERN PERSONEELSBELEID EN DUURZAME INZETBAARHEID BEROEPSONDERWIJS EN HOGER ONDERWIJS

Over de auteur

F.W. (Frank) Slooten

Adviseur Onderwijs & Arbeidsmarkt