Lustrum netwerkbijeenkomst 'Samen Slimmer', woensdag 19 september 2018

Door R. (Ruben) Heezen , 24 juli 2018

Lustrum netwerkbijeenkomst 'Samen Slimmer', woensdag 19 september 2018

Met medewerking van Diederik Samsom en André Kuipers

De voorbereidingen voor het lustrum van de netwerkbijeenkomst ‘Samen Slimmer’ zijn in volle gang. Voor deze vijfde editie, die op woensdag 19 september 2018 van 12.00 tot 17.00 uur traditiegetrouw in het AFAS-stadion plaatsvindt, staat er een bijzonder programma in de steigers. Dagvoorzitter Maarten Bouwhuis neemt ons mee in het thema ‘Klimaat’ en introduceert inspirerende sprekers zoals André Kuipers en Diederik Samsom, voorzitter van de tafel 'Gebouwde Omgeving van het Klimaatakkoord'. Uiteraard ontbreken workshops over klimaatgerelateerde onderwerpen en informatiestands niet.

Wat: Samen Slimmer 2018
Wanneer: Woensdag 19 september 2018
Tijdstip: 12.00-17.00 uur (met aansluitend netwerkborrel)
Waar: AFAS Stadion, Stadionweg 1, 1812 AZ Alkmaar

‘Samen Slimmer’ is een initiatief van drinkwaterbedrijf PWN, de provincie Noord-Holland, Bouwend Nederland en Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK), speciaal bedoeld voor alle partijen, die met hun activiteiten ingrijpen in de fysieke leefomgeving. De organisatoren dagen bestuurders, beleidsmakers, medewerkers en uitvoerders uit om samen klimaatvraagstukken op te pakken rondom (drink)water-, grond-, weg-, woning- en utiliteitsbouw.

Mis de bijeenkomst niet en houd woensdag 19 september van 12.00 tot 17.00 uur, met aansluitend de netwerkborrel, vrij. Bij de definitieve uitnodiging kunt u uw voorkeur voor een workshop aangeven.

Wees er straks snel bij, want vol=vol!

> Bekijk hier de korte impressie en opbrengst van Samen Slimmer 2017.
Over de auteur

R. (Ruben) Heezen