Word jij enthousiast van het meebouwen aan goed onderwijs

Door Bouwopleiders (Ad van der Wiel) , 20 augustus 2018

Word jij enthousiast van het meebouwen aan goed onderwijs

De Betonvereniging is op zoek naar twee enthousiaste en innovatieve managers. Een manager die de kennis en positionering van de mensen uit het werkveld vergroot, die het leuk vindt om zowel beleidsmatig als operationeel bezig te zijn. En een manager die, in samenwerking met inhoudelijke experts en specialisten, de opleidingen (door) ontwikkelt en actief op zoek gaat naar nieuwe vormen waarin het onderwijs aangeboden kan worden en deze vertaalt naar praktische toepassingen.

Programma manager Opleidingen

Krijg jij energie van het leggen en onderhouden van veel verschillende contacten, vind jij het leuk om nieuwe trends en ontwikkelingen te signaleren en ben jij goed in het coördineren van complexe projecten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Betonvereniging is op zoek naar een enthousiaste en innovatieve programma manager die het leuk vindt om zowel beleidsmatig als operationeel bezig te zijn. Het doel van je werkzaamheden zal zijn: de kennis en positionering van de mensen uit het werkveld vergroten. Hierbij is het van groot belang zo goed mogelijk aan te sluiten op de behoeften vanuit de markt en de leden van de Betonvereniging. Deze probeer jij dan ook te achterhalen. Je gaat aan de slag met projecten die te maken hebben met de inhoud van opleidingen en cursussen op basis van gesignaleerde ontwikkelingen en trends binnen de betontechnologie, uitvoering, onderhoud en reparatie of constructie. Dit doe je samen met de kennis en ervaring vanuit een groot netwerk dat jijzelf en de Betonvereniging in al die jaren hebben opgebouwd.

Lees meer ……

Programma manager Onderwijs en Innovatie

Word jij enthousiast van het meebouwen aan goed onderwijs. Hou je ervan op zoek te gaan naar mogelijkheden om onderwijsvormen en de kwaliteit hiervan naar een nog hoger niveau te tillen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Betonvereniging is op zoek naar een enthousiaste programma manager Onderwijs en Innovatie die het leuk vindt om, in samenwerking met inhoudelijke experts en specialisten, de opleidingen en cursussen van de Betonvereniging (door) te ontwikkelen. Het doel van je werkzaamheden zal zijn om de kwaliteit van het onderwijs dat de Betonvereniging aanbiedt te waarborgen en te verbeteren. Dit houdt in dat je actief op zoek gaat naar nieuwe vormen waarin het onderwijs aangeboden kan worden en deze vertaalt naar praktische toepassingen. Daarnaast ga je, op basis van evaluaties en verkregen feedback, op zoek naar manieren waarop de huidige opleidingen en cursussen verbetert kunnen worden. Je gaat aan de slag met opleidingen en cursussen over onderwerpen die te maken hebben met ontwikkelingen binnen de betonwereld, zoals: betontechnologie, uitvoering, onderhoud en reparatie of constructie.

Lees meer ……

Informatie

De Betonvereniging is een van de instituten binnen Bouwopleiders. Een aantal toonaangevende opleidingsinstituten in de bouw en infra werkt met elkaar samen binnen Bouwopleiders. Eén loket voor ontwikkeling, opleiden en loopbaanadvies. Eén platform voor het vinden van de juiste opleiding of training in de bouw en infra. Samen bundelen zij de krachten om een samenhangend, overzichtelijk en kwalitatief sterk trainings- en opleidingsaanbod te verzorgen, voor alle niveaus binnen een bedrijf. Voor bouwplaatsmedewerkers, werkvoorbereiders, projectleiders, zzp-ers en directeuren.Over de auteur

Bouwopleiders (Ad van der Wiel)

Beter voor jou, beter voor infra & bouw