Tom Beugelsdijk toont bouwwerken in Den Haag

Door K.A. (Kathelijne) Koster , 28 augustus 2018

Tom Beugelsdijk toont bouwwerken in Den Haag

In het kader van de instroomcampagne ‘Je gaat het maken’ neemt ADO-Den Haag voetballer Tom Beugelsdijk ons in een video mee door zijn Den Haag. In deze ‘roadtrip’ laat hij ons trots het Prins Clausplein en andere bouwwerken zien en vertelt ons de Haagse bijnamen van deze gebouwen. Onder andere met deze video willen wij een nieuw publiek, en met name jongeren, laten zien wat voor moois de bouw- en infrasector maakt en ze zo enthousiasmeren. Video nog niet gezien? Bekijk hier de video.

Video Rotterdam

Televisiepresentator en YouTuber Kaj Gorgels heeft ons eerder al eens ‘zijn’ Rotterdamse iconen laten zien. Klik hier als u de video wilt bekijken. Want of het nu gaat om het bouwen van huizen, renovatiewerkzaamheden, het bouwen van bruggen, wegen, ziekenhuizen, het werken met glas of onder de grond, er is altijd een passende opleiding en baan voor jongeren en zij-instromers in de bouw- en/of infrasector. Klik hier voor meer informatie.

Vlog Afsluitdijk

Naast Tom en Kaj, is onze eigen vlogger Jorn Huijbers ook actief. In zijn vlogs laat hij studenten aan het woord en ook laat hij meerdere aspecten van onze sector zien. Klik hier voor zijn vlog over het verstevigen van de Afsluitdijk of bekijk hier zijn eerdere vlogs.

Je gaat het maken

Voor meer informatie en initiatieven rond de instroomcampagne ‘Je gaat het maken’ klik hier. Volg deze campagne ook op Instagram en YouTube, want #jegaathetmaken.


ONDERWIJS EN OPLEIDING BLIJVEN INVESTEREN IN ONTWIKKELEN (BIO) INSTROOM

Over de auteur

K.A. (Kathelijne) Koster

Campagnemanager Instroom