Uitnodiging Marktdag Samen Slimmer 19 september

Door R. (Ruben) Heezen , 12 september 2018

Uitnodiging Marktdag Samen Slimmer 19 september

Kansen en kopzorgen bij klimaatvraagstukken

Samen kunnen we slimmer en efficiënter werken. Ook bij de vijfde editie van de netwerkbijeenkomst Samen Slimmer staat die gedachte weer centraal. Dit jaar staat u een wel heel bijzonder programma te wachten. Met klimaatbestendigheid als rode draad en inspirerende sprekers zoals André Kuipers en Diederik Samsom. U bent van harte welkom.

Samen Slimmer is een initiatief van PWN, de Provincie Noord-Holland, Bouwend Nederland en Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK), speciaal bedoeld voor alle partijen die met hun activiteiten ingrijpen in de fysieke leefomgeving. Van overheden, netbeheerders en woningcorporaties tot beheerders van de openbare ruimte, bouw- en infrabedrijven, installateurs, architecten en ingenieursbureaus.

Actuele onderwerpen
De organisatoren dagen bestuurders, beleidsmakers, medewerkers en ondernemers uit om samen klimaatvraagstukken op te pakken rondom (drink)water-, grond-, weg-, woning- en utiliteitsbouw. Het aantal workshops is dit jaar beperkt, zodat er meer ruimte is om te netwerken. Maar er valt nog genoeg te kiezen, uit actuele onderwerpen. Een overzicht van de workshops vindt u op het aanmeldformulier

Programma
13.00 – 13.45 uur welkom door dagvoorzitter Maarten Bouwhuis
met interactieve lezing van
Diederik Samsom, voorzitter van de ‘tafel Gebouwde Omgeving’ van het Klimaatakkoord
12.00 – 13.00 uur inloop met lunch
13.45 – 14.30 uur pauze: gelegenheid tot netwerken en bezoeken marktkramen
14.30 – 15.30 uur Workshops
15.30 – 15.45 uur korte pauze
15.45 – 16.00 uur plenaire brainstorm en conclusies met dagvoorzitter Maarten Bouwhuis
16.00 – 17.00 uur gastspreker André Kuipers
17.00 – 18.00 uur Netwerkborrel

Locatie
AFAS Stadion
Stadionweg 1
1812 AZ ALKMAAR

Aanmelden
Meld u aan voor Samen Slimmer. Daarbij kunt u meteen aangeven aan welke workshop(s) u zou willen deelnemen. Daarmee zit u nergens aan vast; op de dag zelf maakt u pas uw definitieve keuze. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestigingsmail.

Graag tot woensdag 19 september!


KLIMAATADAPTATIE BEBOUWD GEBIED

Over de auteur

R. (Ruben) Heezen