Promoot uw bedrijf én de sector tijdens het werkfestival op 31 oktober in Groningen!

Door Alja Vos , 14 september 2018

Promoot uw bedrijf én de sector tijdens het werkfestival op 31 oktober in Groningen!

Vindt u uw (potentiële) nieuwe medewerkers bij het UWV of op een festival? Wij zoeken bedrijven in bouw en infra die zichzelf en de sector willen presenteren tijdens het werkfestival op 31 oktober. Dit festival zal plaatsvinden op het Suikerunieterrein. Er wordt veel gesproken over schaarste in de arbeidsmarkt en de vele vacatures die er zijn. Daarnaast kampen we nog steeds met een imago dat niet al te best is. Dit is uw kans om te laten zien wat onze sector allemaal te bieden heeft!

Tijdens dit Festival worden pleinen ingericht waar (kans)sectoren zich kunnen presenteren. Dus ook zorg, techniek, groen, detailhandel en ict zijn onder andere vertegenwoordigd. Daarnaast is er muziek, gezelligheid en zijn er eetgelegenheden om het echte festivalgevoel te creëren. Hier kan de bouw en infra toch niet ontbreken?! Dit festival is dus geen standaard beurs of banenmarkt, maar een belevenissenterrein! U kunt op het terrein mensen een muur laten metselen, iets timmeren, er is ruimte om met (mini)kranen of shovels te werken. Daarnaast kunt u zo op informele wijze in gesprek raken met mensen die (nieuw) werk zoeken. Mensen kunnen hier een sector of vak echt gaan beleven! Het festival richt zich op belangstellenden en werkzoekenden in de breedste zin van het woord. Dus: scholieren, studenten, werkenden die wellicht iets anders willen, mensen met een uitkering, iedereen is welkom. Er worden circa 10.000 mensen verwacht!

Bouwend Nederland is partner in het 1000-banenplan waarin we scherp lobbyen op geld voor opleiden van mensen naar onze sector. Nu hebben wij ook de bedrijven zelf nodig om te laten zien waar we voor staan. Dat kunnen jullie tenslotte het beste. Doen jullie mee? Aanmelden kan via www.werkfestival.nl. Hier is ook alle informatie te vinden. Voor de eerste 10 aanmeldingen zal Bouwend Nederland regio Noord het standgeld van € 185,- (is voor twee personen) vergoeden.


CAO, ARBEIDSVOORWAARDEN- EN VERHOUDINGEN ARBEIDSMARKT SOCIAL RETURN ONDERWIJS EN OPLEIDING BLIJVEN INVESTEREN IN ONTWIKKELEN (BIO) INSTROOM

Over de auteur

A.J. (Alja) Vos

Beleidsmedewerker