Bijeenkomst Functioneel Specificeren Alphen ad Rijn 11 oktober

Door Hessel Heins-Wunderle , 02 oktober 2018

Bijeenkomst Functioneel Specificeren Alphen ad Rijn 11 oktober

Gemeente Alphen aan den Rijn, VOA en Bouwend Nederland nodigen u uit voor een interactieve bijeenkomst over functioneel specificeren op 11 oktober.

 

Functioneel specificeren bij aanbesteden

Functioneel specificeren is een andere manier van aanbesteden waarbij de uitvraag niet tot in detail in een bestek gespecificeerd wordt. Niet het product wordt beschreven, maar het gewenste resultaat. Met functioneel specificeren krijgt de markt de kans om het ‘wat en hoe’ zelf in te vullen. Werkt u als ondernemer voor overheden, zoals Gemeente Alphen aan den Rijn? Dan merkt u wellicht dat aanbestedingen steeds vaker functioneel worden uitgevraagd.


Wij helpen u op weg

Ziet u functioneel specificeren als een kans om u te onderscheiden? Of vindt u het lastig en haakt u af omdat u niet weet hoe u hier invulling aan moet geven?  Gemeente Alphen aan den Rijn en Bouwend Nederland Regio Randstad Zuid willen u daar graag bij helpen. Daarom gaan we in gesprek over wat voor de markt het beste werkt.

 
Uw inbreng

Zou u graag zien dat ook Gemeente Alphen aan den Rijn functioneel specificeren vaker toepast?
Die discussie kunt u aangaan op 11 oktober. Gemeente Alphen aan den Rijn wil graag samen met de leden van Bouwend Nederland en de VOA verkennen waar kansen liggen om in aanbestedingen te werken met functioneel specificeren. Het programma van deze bijeenkomst is daarop gericht. Uw inbreng is daarbij van groot belang!


Programma

 


Aanmelden (vóór 1 oktober)

Aanmelden kan via OMIB@alphenaandenrijn.nl U kunt maximaal 2 deelnemers per bedrijf aanmelden.

Meer informatie: h.heins@bouwendnederland.nl
 


AANBESTEDEN EN CONTRACTEREN AANBESTEDEN MARKT UTILITEITMARKT INFRAMARKT

Over de auteur

H.J. (Hessel) Heins-Wunderle

Regiomanager Randstad Zuid