Wie is de beste vakkanjer van Europa?

Door K.A. (Kathelijne) Koster , 25 september 2018

Wie is de beste vakkanjer van Europa?

Woensdag gaat het EK voor beroepen, de EuroSkills, in Boedapest van start. Maar liefst 530 jonge vakmensen uit heel Europa, tot de leeftijd van 25 jaar, strijden in 34 verschillende vakgebieden om de titel ‘beste vakman of vakvrouw van Europa’. Team Nederland  bestaat uit een divers team van 31 jongeren. Zo doen bijv. onze vakkanjers Daan Weijgertze, onderdeel Bouwtimmeren, Ike Vermeulen, onderdeel CAD-Tekenen, en Tim Klessens, onderdeel Metselen, mee. Bekijk hier welke vakkanjers er deelnemen aan de EuroSkills.

Prijsuitreiking

Zaterdag 29 september is de prijsuitreiking en horen onze vakkanjers of ze in de prijzen zijn gevallen. Volg Team Nederland via Facebook en Instagram. Wil je meer informatie over de EuroSkills van 26 t/m 28 september in Boedapest klik dan hier.

Je gaat het maken

Voor meer informatie over de instroomactiviteiten van Bouwend Nederland rond de campagne ‘Je gaat het maken’ klik hier. Ga naar jegaathetmaken.nl voor meer informatie en initiatieven gericht op jongeren en zij-instromers rond de instroomcampagne. Volg deze campagne ook op Instagram en YouTube.


INSTROOMCAMPAGNE INSTROOM

Over de auteur

K.A. (Kathelijne) Koster

Campagnemanager Instroom