98,4% geslaagd bij Uitvoerdersopleiding - SOMA Bedrijfsopleidingen!

Door Bouwopleiders (Ad van der Wiel) , 26 september 2018

98,4% geslaagd bij Uitvoerdersopleiding - SOMA Bedrijfsopleidingen!

Afgelopen donderdag jl. vond bij SOMA Bedrijfsopleidingen onder grote belangstelling de diploma-uitreiking aan 60 derde jaars uitvoerders plaats. De afgelopen maanden hebben deze heren examens afgelegd en hiervan is 98,4 % geslaagd. Wat een topprestatie van deze 60 heren. Daar mogen de deelnemers, werkgevers en SOMA Bedrijfsopleidingen trots op zijn.

Het afgelopen jaar hebben 61 deelnemers het derde jaar van de Uitvoerdersopleiding gevolgd, hiervan heeft 60 de opleiding behaald. Afgelopen donderdag was de diploma-uitreiking waarbij familie en werkgevers aanwezig waren.

De middag begon met een plenaire deel, waarbij Anke van Bodegom (algemeen directeur SOMA Bedrijfsopleidingen) de examenkandidaten feliciteerde met deze geweldige prestatie. De docenten of accountmanagers hebben de deelnemers in het zonnetje gezet met een persoonlijke noot, waarna het tekenen van het diploma volgde. De geslaagden kregen nog een leuk cadeau en daarna een hapje en een drankje. Zie ook voor het artikel en meer foto's SOMA Bedrijfsopleidingen Nieuws.

De complete avondopleiding Uitvoerder Infra duurt drie jaar. Na het eerste jaar van deze avondopleiding is iedere cursist Assistent Uitvoerder Infra. Besluit de cursist na dit eerste jaar door te gaan dan is hij Uitvoerder Infra en daarmee heeft hij de dagelijkse verantwoording over een infrawerk of een deel van een groot infrawerk. Hij houdt zich bezig met technische aspecten en geeft leiding aan personeel. De uitvoerder is verder verantwoordelijk voor de organisatie en administratie van het werk. Zijn belangrijkste werkzaamheden hierin zijn het verrichten van werkopname en het bewaken van de uitvoering met betrekking tot tijd, geld en bestek.

In oktober zal een nieuwe groep aankomend uitvoerders gaan starten met de opleiding.

Over SOMA Bedrijfsopleidingen

SOMA Bedrijfsopleidingen is dé opleider voor de infrasector en het verticaal transport. SOMA Bedrijfsopleidingen verzorgt een breed scala aan opleidingen en kortdurende cursussen en trainingen voor volwassenen die al enige ervaring in de infrasector hebben. Het ontzorgen van werkgevers en werknemers op het gebied van scholings- en ontwikkelingsvragen staat centraal. SOMA
Bedrijfsopleidingen is gevestigd in Harderwijk en maakt gebruik van verschillende oefenterreinen met een totale oppervlakte van 27 hectare. Jaarlijks leidt SOMA Bedrijfsopleidingen ruim 13.000 cursisten op.

Informatie

SOMA Bedrijfsopleidingen is een van de instituten binnen Bouwopleiders. Een aantal toonaangevende opleidingsinstituten in de bouw en infra werkt met elkaar samen binnen Bouwopleiders. Eén loket voor ontwikkeling, opleiden en loopbaanadvies. Eén platform voor het vinden van de juiste opleiding of training in de bouw en infra. Samen bundelen zij de krachten om een samenhangend, overzichtelijk en kwalitatief sterk trainings- en opleidingsaanbod te verzorgen, voor alle niveaus binnen een bedrijf. Voor bouwplaatsmedewerkers, werkvoorbereiders, projectleiders, zzp-ers en directeuren.Over de auteur

Bouwopleiders (Ad van der Wiel)

Beter voor jou, beter voor infra & bouw