BNL #3 verschenen

Door Redactie, 05 oktober 2018

BNL #3 verschenen

In de derde editie van de BNL spreken we vijf nieuwe ‘bouwwethouders’ over hun ambities voor de komende jaren. En hoewel er dit jaar waarschijnlijk geen Klimaatakkoord komt, gaan de onderhandelingen over de uitwerking door. Bouwend Nederland start ter ondersteuning hiervan een aantal praktische acties.

Ook wordt gestart met de Veiligheidscampagne ‘Bewust Veilig, iedere dag!’, omdat iedereen zich bewust moet zijn van een veilige werkomgeving. BNL spreekt daarnaast met een zij-instromer die na meer dan 30 jaar ‘in de verzekeringen’ voor de bouw kiest. En ook de regiokaternen staan weer vol met interessante verhalen uit de regio. Weer een goedgevuld oktober nummer!

Bent u benieuwd naar deze uitgave? Klik hier en lees BNL #3 waarin alle regiokaternen zijn opgenomen.Interessante publicaties

    BNL 2018 - nummer 3

    05 oktober 2018

    In de derde editie van de BNL spreken we vijf nieuwe ‘bouwwethouders’ over hun ambities voor de komende jaren. En hoewel er dit jaar waarschijnlijk geen Klimaatakkoord komt, gaan de onderhandelingen over de uitwerking door. Bouwend Nederland start ter ondersteuning hiervan een aantal praktische acties. Ook wordt gestart met de Veiligheidscampagne ‘Bewust Veilig, iedere dag!’, omdat iedereen zich bewust moet zijn van een veilige werkomgeving. BNL spreekt daarnaast met een zij-instromer die na meer dan 30 jaar ‘in de verzekeringen’ voor de bouw kiest.

    Lees deze publicatie

    Download