Maak een stap in ontwikkeling bedrijf en medewerker

Door Bouwopleiders (Ad van der Wiel) , 09 oktober 2018

Maak een stap in ontwikkeling bedrijf en medewerker

De Cobouw publiceert in de maand oktober een reeks artikelen over branche-opleidingsinstituten. Vakmanschap in de bouw is belangrijk. Je moet het ontwikkelen en vervolgens - omdat de sector in een hoog tempo verandert - moet je het goed bijhouden. Een aantal toonaangevende opleidingsinstituten in de bouw en infra werkt met elkaar samen binnen Bouwopleiders.

Vernieuwde site Bouwopleiders

Bouwopleiders wil één loket bieden voor ontwikkeling, opleiden en loopbaanadvies. Eén platform voor het vinden van de juiste opleiding of training in de bouw en infra. Samen bundelen zij de krachten om een samenhangend, overzichtelijk en kwalitatief sterk trainings- en opleidingsaanbod te verzorgen, voor alle niveaus binnen een bedrijf. Voor bouwplaatsmedewerkers, werkvoorbereiders, projectleiders, zzp-ers en directeuren.

Zie vernieuwde site Bouwopleiders

Weet je al in welke richting je een opleiding zoekt, dan kun je een kijkje nemen op de site van Bouwopleiders. De site van Bouwopleiders ontwikkelt zich. Beperkte zich het eerst tot een beslisboom die je met behulp van vragen bij het opleidingsinstituut en mogelijke opleidingen bracht. Nu heeft Bouwopleiders zoekfuncties opgenomen als je al weet in welke richting je een opleiding zoekt. Door trefwoorden of filters te gebruiken, kom je bij opleidingen uit.

Cobouw: Branche-opleidingsinstituten presenteren zich

De Cobouw publiceert in de maand oktober een reeks artikelen van diverse instituten. gebruik de volgende linken voor het artikel van de SOMA Bedrijfsopleidingen en BOB-KOB.
Bezoek de themapagina voor een overzicht van de branche-opleidingsinstituten.

Over de auteur

Bouwopleiders (Ad van der Wiel)

Beter voor jou, beter voor infra & bouw