Meld je aan voor de EBG pitch en presenteer jouw innovatief idee!

Door Redactie, 22 oktober 2018

Meld je aan voor de EBG pitch en presenteer jouw innovatief idee!

Op donderdag 6 december vindt de EBG Pitch – Infra en Innovatie plaats. Samen met BuildinG organiseert Economic Board Groningen de EBG Pitch tijdens het Infra Innovatieatelier.

Aan de infrastructuur wordt altijd gebouwd. Ook in het aardbevingsgebied, denk bijvoorbeeld aan de bereikbaarheid en groei van de havens (verdubbeling N33), dorpen en stad. Daarnaast vraagt de klimaatverandering om noodzakelijke aanpassingen in de infrastructuur. En juist Groningen als dé energieprovincie van Nederland heeft betrouwbare en toekomstbestendige energienetwerken nodig.

Daarom is er grote behoefte aan innovatieve ideeën en ondernemerschap: kan aanleg en onderhoud van infra slimmer, sneller met gebruik van big data en vooruitstrevende informatietechnologie en veilige en goede arbeidsomstandigheden? En hoe passen thema’s als duurzaamheid, energieneutraal, circulair en respect voor flora en fauna hierin?

Beste idee maakt kans op € 20.000

Wij zijn op zoek naar ondernemers die interessante ideeën hebben op het gebied van Infra en Innovatie en die mee willen doen aan de EBG Pitch – Infra en Innovatie! Tijdens het Infra Innovatieatelier op 6 december zal rond 16:00 uur de finale van de pitch plaatsvinden. Elke finalist krijgt de tijd om kort zijn of haar idee te presenteren, vervolgens bepaalt het publiek samen met de vakjury wie er met € 20.000 euro naar huis gaat.

Naast het prijzengeld mag de ondernemer met het winnende idee gebruik maken van de proeftuin van BuildinG en ontvangt het een lidmaatschap van BINK.

Meedoen?

Heb jij een innovatief idee voor een energie neutrale weg, weet jij hoe je het beste kunt optimaliseren in biodiversiteit of heb je een ander goed idee op het gebied van infra en innovatie? Meld je dan aan en maak kans op € 20.000 om jouw idee uit te voeren!Kijk voor meer informatie en voorwaarden op www.economicboardgroningen.nl/ebgpitch.  


INFRAMARKT ONDERNEMERSCHAP EN INNOVATIE