BN Café Bouwend Rijnmond: Bouwplaats 2022

Door Redactie, 23 oktober 2018

BN Café Bouwend Rijnmond: Bouwplaats 2022

"Bouwen kan veel slimmer met meer rendement." Welke rol speelt energietransitie? Waarom mis je de boot als je niet digitaliseert? Kom naar het BN Café: de interactieve en energieke talkshow van Bouwend Rijnmond. Met op maandag 12 november aanstaande o.a. Diederik Samsom en Ronald Huikeshoven (directievoorzitter AM) in Kantine Walhalla Rotterdam.

Het bestuur van Bouwend Rijnmond biedt de leden een inhoudelijk, informeel en inspirerend event aan, waarbij energietransitie, digitalisering en wonen van de toekomst centraal staan. Diederik Samson, Ronald Huikeshoven en Jan Hartog (voorzitter Bouwend Rijnmond) gaan met de zaal in gesprek over gasloos (nieuw)bouwen en verduurzamen van de bestaande voorraad woningen.


Stan Roestenberg neemt u mee in bouwen wat je BIMt in de helft van de tijd, zonder hoofdaannemer en assemblage op de bouwplaats.Speciale gast is een vertegenwoordiger van het NUON Solar team van de TU Delft. Hij vertelt over de successen die dit team behalen met hun supersnelle wagen.

Geniet afsluitend van het walking dinner. Als bouwprofessional wil je dit BN Café niet missen! Meer informatie en gratis aanmelden: www.bncafe.nlContactpersoon bij dit bericht

Yvonne Hiddink

Bedrijfsadviseur Sociale Zaken Regio Randstad Zuid