Kennissessie pensioenregeling bpfBOUW

Door Redactie, 23 oktober 2018

Kennissessie pensioenregeling bpfBOUW

Een kwart (25%) van de werknemers in de bouwsector is 55 jaar of ouder. Het werk is lichamelijk zwaar, doorwerken tot de AOW-leeftijd is niet altijd haalbaar. Als de inzetbaarheid verandert, is het belangrijk om duidelijkheid te krijgen in de gevolgen daarvan. Zetten u en uw werknemer de financiële gevolgen op een rij? Kijk dan ook eens welke oplossingen de pensioenregeling van bpfBOUW kan bieden. In de praktijk blijkt dat eerder stoppen met werken vaker mogelijk is dan gedacht.

Op 14 november praat  Remco Visser u bij  over de pensioenkeuzes die de pensioenregeling van bpfBOUW uw werknemers biedt. Aan de hand van praktijksituaties krijgt u uitleg over de inzetbaarheid van uw werknemers. De kennis kunt u direct gebruiken voor uw bedrijf.Hij gaat in op de gevolgen van eerder stoppen met werken of juist langer door te werken. Met de huidige situatie op de arbeidsmarkt is (gedeeltelijk) doorwerken na de AOW gerechtigde leeftijd ook een mogelijke oplossing voor uw personeelstekort. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om uw eigen case in te brengen.

De leden van regio Randstad Zuid hebben een  uitnodiging voor 14 november bij Lommerrijk Rotterdam ontvangen. Later dit jaar of begin 2019 wordt dit programma ook in andere regio's aangeboden. Wilt u deelnemen in Rotterdam? Meld u dan aan via evenementen@bouwendnederland.nl o.v.v. uw bedrijfsnaam, eigennaam 14 november kennissessie pensioen.


PENSIOEN

Contactpersoon bij dit bericht

Yvonne Hiddink

Bedrijfsadviseur Sociale Zaken Regio Randstad Zuid