Themabijeenkomst "Bereik de Jeugd" - 11 oktober 2018

Door Mira Sollie , 29 oktober 2018

Themabijeenkomst "Bereik de Jeugd" - 11 oktober 2018

Geanimeerde bijeenkomst over de toekomst, het vakgebied en de jeugd bij het Watermuseum in Arnhem. Collega ondernemer Willem Jan Heijting inspireert de deelnemers om aan de slag te gaan met sociale media en het feed back gesprek.

Aan bod kwamen o.a. onderwerpen; Tot welke generatie behoort u? Wat zijn de kenmerken van de huidige generatie jongeren? Wat zijn de redenen waarom de huidige medewerkers in de sector willen werken?

Collega ondernemer Willem Jan Heijting inspireerde de deelnemers om aan de slag te gaan met sociale media en het feed back gesprek.

De komende periode wordt er ook gewerkt aan een videoproductie gericht op jongeren en de huidige instroombehoefte. Deze zal verspreid worden via social kanalen waar de doelgroep zich bevindt.

Wat vinden de deelnemers ervan? Lees de reacties.
Beeldimpressie van de bijeenkomst. Bekijk het hier.

Je gaat het maken

Deze themabijeenkomst en de te ontwikkelen video staan in het teken van de instroomcampagne ‘Je gaat het maken’ om jongeren te informeren, enthousiasmeren en motiveren om voor een opleiding en baan in deze sectoren te kiezen. Klik hier voor meer informatie en initiatieven rond de instroomcampagne. Of ga naar de website www.jegaathetmaken.nl gericht op het bereiken van jongeren. Volg deze campagne ook op Instagram en YouTube, want #jegaathetmaken.


INSTROOMCAMPAGNE INSTROOM

Over de auteur

H.R. (Mira) Sollie