‘Je gaat het maken VR 360-tour’ op Onderwijsbeurs

Door K.A. (Kathelijne) Koster , 06 november 2018

‘Je gaat het maken VR 360-tour’ op Onderwijsbeurs

Met een spectaculaire stand is de ‘Je gaat het maken VR 360-tour’ woensdag en donderdag (7 & 8 november) aanwezig op de Onderwijsbeurs Noordoost in Zwolle. De beurs is hét studiekeuze-evenement waar duizenden jongeren inspiratie opdoen voor hun toekomst op zowel mbo-, hbo- als wo-niveau. Mede om uit te dragen dat onze sector op zoek is naar veel nieuwe mensen en innovatie, is de stand 'Hoe ziet jouw toekomst eruit?' in de vorm van een VR-bril gemaakt. In de stand draait een spectaculaire 360 graden film, die ze de vele opleidingsmogelijkheden en beroepen in de bouw & infra laat zien.

Wie is de belangrijkste hulp bij je studiekeuze?
• Familie 43%
• Decaan 22%
• Vrienden/student/mentor 9%
Bron: Scholierenvakbond LAKS

Beursbezoek gratis

Op de beurs zijn honderden opleidingen onder één dak te vinden en worden zo’n 10.000 bezoekers (leerlingen, ouders, decanen en zij-instromers) verwacht. Kom naar Zwolle en bezoek de ‘Je gaat het maken VR 360-tour’ stand van Bouwend Nederland! De beurs is na aanmelding gratis toegankelijk. Scoor hier een gratis ticket of klik hier voor meer informatie over de Onderwijsbeurs.

Gemist

Kunt u niet naar de Onderwijsbeurs in Zwolle komen? Bezoek dan onze stand op de Studiekeuzebeurs Midden in de Jaarbeurs Utrecht op 23 & 24 november. Of kom naar de Studiekeuzebeurs West in Ahoy Rotterdam op 7 & 8 december.

Je gaat het maken

Klik hier voor meer informatie over onze VR-tour of hier voor meer informatie over de instroomactiviteiten van Bouwend Nederland rond de campagne ‘Je gaat het maken’. Ga naar jegaathetmaken.nl voor meer informatie en initiatieven gericht op jongeren en zij-instromers rond de instroomcampagne. Volg deze campagne ook op YouTube en Instagram.


ONDERWIJS EN OPLEIDING INSTROOMCAMPAGNE INSTROOM

Over de auteur

K.A. (Kathelijne) Koster

Campagnemanager Instroom