De Bouw: ook iets voor jou! naar 6.500 basisscholen

Door K.A. (Kathelijne) Koster , 13 november 2018

De Bouw: ook iets voor jou! naar 6.500 basisscholen

Een middelbare school kiezen blijkt voor leerlingen uit groep 8 en ouders in de praktijk niet eenvoudig. Daarom helpt de VO Gids, de Voortgezet Onderwijs gids, bij het kiezen van de juiste middelbare school. In het kader van de instroomcampagne ‘Je gaat het maken’ in deze editie uitgebreid aandacht voor de vele mogelijkheden voor leerlingen in de bouw & infra op elk niveau!

In deze editie vragen we leerlingen en ouders of het ze wel eens is opgevallen hoeveel er gebouwd wordt in Nederland. Huizen en kantoren, wegen en bruggen. Daar werken veel mensen aan mee: van de architect tot de kraanmachinist. De leerlingen kunnen daar later ook over meedenken en meebouwen, welke schoolsoort ze ook kiezen. Want de bouw is tegenwoordig een hightech sector met allemaal mooie beroepen. We laten ze kennismaken met wegenbouw, domotica, ontwerpen, bouwen en inrichten en geven ze zes redenen om voor de bouw te kiezen. Bekijk hier het artikel in de VO gids.

Verspreiding VO gids

De VO gids heeft een oplage van 190.000 en wordt onder 6.500 basisscholen dwars door heel Nederland verspreid. Bekijk hier welke 64 edities van de VO gids er zijn verschenen.

Instroomcampagne ‘Je gaat het maken’

Klik hier voor meer informatie over de instroomactiviteiten van Bouwend Nederland rond de campagne ‘Je gaat het maken’. Ga naar jegaathetmaken.nl voor meer informatie en initiatieven gericht op jongeren en zij-instromers rond de instroomcampagne. Volg deze campagne ook op Instagram en YouTube.


ONDERWIJS EN OPLEIDING INSTROOMCAMPAGNE INSTROOM

Over de auteur

K.A. (Kathelijne) Koster

Campagnemanager Instroom