Verbij Hoogmade BV bestaat 150 jaar!!!

Door D. (Diane) Parlevliet , 14 november 2018

Verbij Hoogmade BV bestaat 150 jaar!!!

Bouwend Nederland feliciteert lidbedrijf Verbij Hoogmade met het 150-jarig jubileum.

Verbij is een echt familiebedrijf dat sinds de oprichting is gevestigd in het Zuid-Hollandse dorp Hoogmade en inmiddels is uitgegroeid tot een allround onderneming met zo’n dertig medewerkers. Een groot deel van die groei is veroorzaakt door de specialisatie in het werken aan historische molens.
Jaarlijks wordt er aan meer dan 100 molens gewerkt. Dit gaat dan om restauratie, verplaatsing en onderhoud maar bijvoorbeeld ook om het compleet vervangen van een fundering of het herbouwen van een molen na brand.
Verbij (ver)bouwt, onderhoudt en restaureert gebouwen die monument zijn of worden en combineert traditionele ambacht met moderne technieken. De meeste klanten bevinden zich in Nederland, maar voor werkzaamheden aan molens vliegen ze de hele wereld over. 

Afgelopen zaterdag hebben Lucas Verbij en Erik van den Hoek dit mooie jubileum, samen met personeel en aanhang, gevierd. Meer informatie over het bedrijf is te vinden op www.verbij.nl.

Wij wensen hen een geslaagde dag en een mooie toekomst waarbij wij ervanuit gaan dat wij hen nog lang als lid van onze vereniging van dienst mogen zijn.



Over de auteur

D. (Diane) Parlevliet

Directieassistent