Bouwbedrijf Vlassak zet de bouw stevig op de kaart

Door Karin Oomen , 04 december 2018

Bouwbedrijf Vlassak zet de bouw stevig op de kaart

Cranendonck werkt, is een regionale banen- en stagemarkt waar bedrijven en talenten elkaar vinden. Met ruim 50 bedrijven en 500 bezoekers kunnen we gerust spreken van een enorm succes! Bouwbedrijf Vlassak uit Budel was hierbij aanwezig en mocht de wisseltrofee mee naar huis nemen voor de mooiste stand.

Met de nodige campagnematerialen wist Vlassak de aandacht te trekken van jongeren. De VR-brillen met virtuele tour van de campagne 'Je gaat het maken' waren enorm in trek bij de leerlingen en ook de brochure ‘toekomst mogelijkheden in de bouw en infra’ had gretig aftrek. Wederom bleek dat de beroepen van metselaar en timmerman direct associatie oproepen bij de jongeren maar dat ze verder geen idee hadden welke beroepen er nog meer mogelijk zijn in de bouw. Zowel de VR-tour als de brochure geven hier een completer beeld van en dat werkt positief, bleek uit de reacties.

Aanwezigheid en zichtbaarheid van de bouwsector op dergelijke evenementen helpt enorm om jongeren te interesseren voor een carrière in de bouw. Bouwend Nederland denkt en helpt graag mee om er samen met haar leden een succes van te maken.


ONDERWIJS EN OPLEIDING OPLEIDERS IN DE BOUW EN INFRA BLIJVEN INVESTEREN IN ONTWIKKELEN (BIO) INSTROOMCAMPAGNE INSTROOM

Over de auteur

C.C.J.M. (Karin) Oomen

Adviseur Onderwijs & Arbeidsmarkt