Kom naar de Bouwsectorbrede Bijeenkomst Jong op donderdag 6 december!

Door Redactie, 03 december 2018

Kom naar de Bouwsectorbrede Bijeenkomst Jong op donderdag 6 december!

Onze samenleving staat voor grote uitdagingen. Klimaatverandering, energietransitie, verstedelijking en digitalisering vragen om unieke samenwerkingsverbanden uit alle gelederen van de bouwsector. Wie is klaar om het verschil te maken in de uitdagingen waar de bouwsector voor staat? Jong Bouwend Nederland, Jong UNETO-VNI, de Ambassadors of Change (Opdrachtgeversforum), jongNLingenieurs, jong platform WOW en De Bouwcampus nodigen zoveel mogelijk bestuurders van jong afdelingen over de volledige breedte van de bouwsector uit voor een eerste bijeenkomst. Om samen in het avontuur te stappen: de werkplaats van vernieuwing.

Na een inspirerende introductie starten we een interactief programma. Als bestuurders gaan we samen nadenken over de ambitie en strategie om jongeren in de bouw beter te betrekken.

Programma

15.30 uur:   Inloop en ontvangst

16.00 uur:   Opening in de vorm van een debat met o.a. Claudia Reiner (UNETO-VNI, Taskforce De Bouwagenda) over de vraagstukken van morgen en de rol van jongeren

17.00 uur:   Pizzasessie over doel, ambitie en vorm voor een sectorbreed jongerennetwerk

18.20 uur:   Korte terugkoppeling

18:30 uur:   Pizzasessie over inhoud, bijdragen en impact

19.20 uur:   Terugkoppeling en afsluiting, met blik op vervolg

20.00 uur:   Netwerkborrel

Praktische informatie

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 6 december van 15.30 - 20.00 uur op De Bouwcampus in Delft. Voor pizza's wordt gezorgd!

Meer weten?

Wil je meer weten over deze bijeenkomst en/of wil je meedoen? Neem dan contact op met Marjan van den Dungen, via m.vandendungen@debouwcampus.nl of 06 21 81 20 95.