Het waren twee fantastische dagen bij H4A

Door Karin Oomen , 10 december 2018

Het waren twee fantastische dagen bij H4A

Dat waren het zeker! Op 26 en 27 november jl. ontving H4A ruim veertig (deels Engelstalige) tweedejaars studenten Civiele Techniek van de HZ University of Applied Sciences uit Middelburg voor bijscholing rondom asfalt. Een mooie waardevolle toevoeging aan hun curriculum.

Hoewel de opleiding grotendeels watergericht is, wordt in het huidige blok aandacht besteed aan beton en asfalt. Reden voor H4A hierop aan te haken en de studenten twee dagen uit te nodigen op het bedrijf en een aantal projecten om hun kennis te vergroten. Samen met eigen medewerkers en o.a. het Asfaltkenniscentrum en de Hoop bouwgrondstoffen, werden presentaties afgewisseld met projectbezoeken en werden de studenten bijgespijkerd rondom alles op het gebied van asfalt. 

Veel positieve reacties en complimenten van zowel studenten als docenten op het uitgebreide en brede programma. Ook het bezoek aan het asfaltwerk werd erg gewaardeerd, evenals de afwisseling op dag 1 met de excursies rond en op de centrale. Eén van de studenten gaf nog een geheel nieuwe betekenis aan de naam H4A; Hart for Asphalt, hoe toepasselijk. Dit smaakt naar meer.


ONDERWIJS EN OPLEIDING BEROEPSONDERWIJS EN HOGER ONDERWIJS BLIJVEN INVESTEREN IN ONTWIKKELEN (BIO) INSTROOMCAMPAGNE INSTROOM

Over de auteur

C.C.J.M. (Karin) Oomen

Adviseur Onderwijs & Arbeidsmarkt