Genoeg (zuur)stof tot nadenken op InfraTech stand Bouwend Nederland

Door Richard Massar , 11 december 2018

Genoeg (zuur)stof tot nadenken op InfraTech stand Bouwend Nederland

Kom van dinsdag 15 t/m vrijdag 18 januari naar de Bouwend Nederland stand op InfraTech in Rotterdam Ahoy. We staan in hal 1 op standnummer 1.518. We nodigen u uit om onze stand te gebruiken als plek om af spreken met uw relaties en met medewerkers van Bouwend Nederland. Het beursthema is Future Proof.

Een kleine greep uit ons aanbod:

  • Ons lidmaatschap biedt veel voordelen. Veel van u maakt hier goed gebruik van. Onze Adviseurs Dienstverlening helpen u op de stand graag op weg naar maximaal profijt van het lidmaatschap.
  • De eyecatcher van onze stand is de zuurstofbar. In een sessie van tien minuten inhaleert u bijna pure zuurstof. Het versterkt uw concentratie, alertheid en geheugen. Tijdens deze sessie discussiĆ«ren we graag over thema's als veiligheid, instroom, digitalisering, duurzame inzetbaarheid en innovatie. Allemaal belangrijke thema’s om samen te bouwen aan een toekomstbestendige sector.
  • U kunt niet alleen uzelf opladen, maar we hebben voldoende stroompunten om ook uw telefoon en laptop op te laden.
  • Uitstekende catering, waarbij de bonenkoffie verzorgd wordt door onze ledenvoordeelpartner Selecta. Als lid van Bouwend Nederland kunt u profiteren van een aantrekkelijke beursaanbieding.
  • Kom erachter hoe duurzaam inzetbaar u bent. Via onze strategische partner Zilveren Kruis kunt u in de ontvangsthal van Ahoy een gezondheidsmeting laten doen. 

Entreekaart bij ledenmagazine BNL

Op 14 december ontvangt u bij het nieuwe ledenmagazine BNL een entreekaart voor de beurs.
Bent u benieuwd naar het hele programma, klik dan op deze link. Dagelijks wordt het programma nog aangevuld!

We hopen u graag te mogen ontvangen op onze stand.Over de auteur

R. (Richard) Massar

Senior Communicatieadviseur / Woordvoerder