Special De Bouwagenda verschenen

Door T.R. (Tom) van Eck , 18 december 2018

Special De Bouwagenda verschenen

In maart 2017 is De Bouwagenda aangeboden aan de drie ministers van Infrastructuur en Water, Binnenlandse Zaken en Economische Zaken en Klimaat. Overheid, opdrachtgevers, kennisinstellingen en het bedrijfsleven hebben de handen ineen geslagen om samen antwoord te geven op enkele zeer dringende maatschappelijke vraagstukken zoals klimaatverandering, verduurzaming, uitputting van grondstoffen, digitalisering en de grote vervangings- en renovatieopgave.

In deze tweede 'De Bouwagenda | Special 2018' laten diverse leden van de Bouwagenda zien wat er gebeurt, en vertellen ondernemers over de vernieuwing die zíj hebben doorgevoerd en wat dat hen heeft gebracht. Deze special zit bomvol inspirerende voorbeelden van allerlei innovaties, op het gebied van processen en producten. Ook vertelt Bernard Wientjes wat er tot nu toe bereikt is en waar De Bouwagenda naartoe gaat.

Bekijk hier 'De Bouwagenda | Special 2018'. Wil u meer weten over De Bouwagenda? Klik hier en kijk op onze themapagina over De Bouwagenda »


MARKT ONDERNEMERSCHAP EN INNOVATIE

Over de auteur

T.R. (Tom) van Eck

Interessante publicaties

    De Bouwagenda | Special 2018

    18 december 2018

    In deze tweede 'De Bouwagenda | Special 2018' laten diverse leden van de Bouwagenda zien wat er gebeurt, en vertellen ondernemers over de vernieuwing die zíj hebben doorgevoerd en wat dat hen heeft gebracht. Deze special zit bomvol inspirerende voorbeelden van allerlei innovaties, op het gebied van processen en producten. Ook vertelt Bernard Wientjes wat er tot nu toe bereikt is en waar De Bouwagenda naartoe gaat.

    Wil u meer weten over De Bouwagenda? Klik hier en kijk op onze themapagina over De Bouwagenda »

    Download