Jaarcongres Stedelijke transformatie | 14 februari 2019

Door M.C.B.M. (Mathieu) van Rooij , 22 januari 2019

Jaarcongres Stedelijke transformatie | 14 februari 2019

Transformeren in verbinding met maatschappelijke opgaven

De woningvraag stijgt fors en dat vraagt om een enorme transformatie van onze steden. Een transformatie die niet alleen gaat over woningbouw. Ook veranderingen in mobiliteit, duurzaamheidsvraagstukken en een veranderende arbeidsmarkt zorgen voor grote uitdagingen in de stad. Tijdens het jaarcongres van het programma Stedelijke Transformatie op 14 februari 2019 in het Evoluon in Eindhoven gaan we gezamenlijk aan de slag om deze opgaven aan elkaar te verbinden. Hoe kunnen we in binnenstedelijke transformatieprojecten inspelen op deze opgaven? En andersom: hoe kan het aanpakken van deze maatschappelijke opgaven helpen bij het versnellen en verbeteren van de transformatie?
Direct aanmelden »

Wat gaan we doen?

We kijken naar de opgaven bij de ontwikkeling van nieuwe woningen in steden en dorpen. Welke opgaven kunnen we aan elkaar verbinden en wat betekent dat precies? U krijgt praktische voorbeelden, handvatten en mogelijkheden om verder te gaan met uw eigen transformatieproject. Hierbij komen diverse thema’s aan bod, zoals energietransitie, klimaatadaptatie, gezondheid en mobiliteit. Daarnaast geven we u de belangrijkste lessen mee van een jaar intensief samenwerken in het programma Stedelijke Transformatie, onder andere op het gebied van aanbesteden, onrendabele toppen, parkeren, fondsvorming en andere financieringsconstructies.
Bekijk het complete programma »

Waar en wanneer?

  • Donderdag 14 februari 2019
  • 11:00 uur - 16:45 uur
  • Evoluon Eindhoven: Noord Brabantlaan 1A, 5652 LA Eindhoven

Aanmelden

Leden van Bouwend Nederland kunnen kosteloos deelnemen aan het congres van het programma Stedelijke Transformatie. Meld u hier vandaag nog aan »

Meer weten over Stedelijke Transformatie? Bekijk dan onze themapagina »


MARKT