De brochure Ledenvoordelen 2019 is uit

Door Silke Gurdebeke , 09 januari 2019

De brochure Ledenvoordelen 2019 is uit

Zoals u van ons gewend bent, brengen wij ieder jaar de brochure Ledenvoordelen uit met daarin een overzicht van de voordelen die wij voor u hebben onderhandeld. Door gebruik te maken van deze ledenvoordelen kunt u optimaal profiteren van uw lidmaatschap.

In deze vernieuwde uitgave van de Ledenvoordelen gids vindt u een overzicht van wat Bouwend Nederland u biedt. Een makkelijk overzicht om optimaal gebruik te kunnen maken van onze voordelen. Wij helpen u namelijk graag het maximale uit uw lidmaatschap te halen.

In de eerste rubriek ‘Bouwend Nederland adviseert’ vindt u de ingang naar kennis die u helpt om op het hoogste niveau te kunnen presteren. Omdat wij geloven in de meerwaarde van kennis en de deling daarvan, beslaat ‘Bouwend Nederland leidt op’ de bouw- en infraspecifieke trainingen die wij organiseren. Met ‘Bouwend Nederland ondersteunt’ bieden wij praktische tools en begeleiding om het onderscheidend vermogen van uw bedrijf te vergroten. En als laatste vindt u onder ‘Bouwend Nederland bespaart’ ons ruime overzicht van voordeelpartners waarmee u kosten kunt besparen.

Naast de bestaande ledenvoordelen hebben we een nieuw ledenvoordeel in de brochure opgenomen:

Een dezer dagen ontvangt u de brochure Ledenvoordelen 2019. Indien u meerdere exemplaren wilt ontvangen, kunt u een mail sturen naar voordeel@bouwendnederland.nl met uw gegevens o.v.v. brochure 2019 en het aantal brochures dat u wenst te ontvangen.