BouwCafé: Nieuwjaar! met kleine 100 deelnemers

Door Redactie, 11 januari 2019

BouwCafé: Nieuwjaar! met kleine 100 deelnemers

Op donderdag 10 januari vond het eerste Limburgse BouwCafé van dit jaar plaats, met als thema Nieuwjaar! Tijd om met elkaar het glas te heffen op een nieuw jaar vol activiteiten, ambities en mooie plannen. Zo'n 100 grote en kleine bouwers uit alle Limburgse windstreken waren aanwezig.

2019; we gaan ervoor!

Na een drankje in de Galerij van Het Arresthuis, tussen de authentieke celdeuren, was er een warm welkom van voorzitter Bouwend Nederland Limburg John Kreugel. John blikte kort terug op gerealiseerde zaken in 2018 en keer vooruit naar de plannen die de afdeling heeft voor 2019. Klik hier voor zijn presentatie. Daarna leidde Hanneke van Eijndhoven de aanwezigen langs een aantal sprekers. René Meyboom vertelde over de Regiodag op donderdag 7 februari in Tilburg. Klik hier voor meer informatie. Daarna gaf ING Specialist Bouw en Vastgoed Eric Thissen een inkijkje in de economische situatie in Limburg en een vooruitblik in de toekomst voor onze sector. Klik hier voor zijn sheets.
Als slot een mooi verhaal van Architect Maarten Engelman, die verantwoordelijk was voor de transitie van een gevangenis en rechtbank naar het prachtige restaurant en hotel "Het Arresthuis". In 2012 ontving hij voor dit ontwerp de prijs: BNA Gebouw van het jaar Regio Zuid.

Vanzelfsprekend was het daarna tijd voor een hapje, drankje en lekker bijpraten onder het genot van de muzikanten van de MLC-band!

De volgende BouwCafé's zijn op:
- Donderdag 14 maart - In het kader van de provinciale verkiezingen
- Donderdag 16 mei
- Donderdag 11 juli
- Donderdag 12 september
- Donderdag 7 november

Heeft u opmerkingen of vragen, neem dan contact op met één van onze bestuursleden via limburg@bouwendnederland.nlContactpersoon bij dit bericht

Hanneke van Eijndhoven

Verenigingsmanager afdeling Limburg