Finalisten ‘Vlog over de bouw’

Door K.A. (Kathelijne) Koster , 15 januari 2019

Finalisten ‘Vlog over de bouw’

Bouwend Nederland is op zoek naar nieuw talent om te vloggen over de bouw. Uit alle inzendingen op de wedstijd ‘Vlog over de bouw’ zijn drie finalisten gekozen. Zij kregen een training van de winnaar van vorig jaar, de inmiddels bekende vlogger JohnQuote.

De finalisten waren erg benieuwd hoe JohnQuote zijn YouTube-kanaal had opgericht en waarom het zo aansloeg. John vertelde hoe zijn YouTube-carrière is verlopen en zei dat het goed is om met vloggen ups én downs te delen. Zelfs toen hij een ongeluk kreeg, heeft hij dit gedeeld om aan zijn (jonge) doelgroep de gevolgen hiervan te laten zien en om ze te leren dat je bepaalde dingen echt niet moet doen. Met de in de training opgedane informatie maken de finalisten nu proefvlogs.

Winnaar

Wie gaat er straks met de hoofdprijs van € 5.000,- en een suppertoffe deal om te gaan vloggen over de bouw naar huis? Dit wordt op 14 februari bekend gemaakt!

Informatie

Met deze wedstrijd willen wij meer jongeren bekend maken met de mogelijkheden van leren en werken in de bouw & infra. Volg alle activiteiten van Bouwend Nederland om jongeren te stimuleren te kiezen voor de bouw op Je gaat het maken. Alle informatie rond de Vlog over de bouw is hier te vinden.


ARBEIDSMARKT INSTROOMCAMPAGNE INSTROOM

Over de auteur

K.A. (Kathelijne) Koster

Campagnemanager Instroom