Meerjarenprogramma Veiligheid in beeld

Door Reina Uittenbogaard-de Keyser , 15 januari 2019

Meerjarenprogramma Veiligheid in beeld

Welke aannemer wil niet dat zijn personeel gezond thuis komt aan het eind van de werkdag? Datzelfde geldt natuurlijk voor onderaannemers, leveranciers, of voorbijgangers op de bouwplaats. Helaas zijn we afgelopen jaren een aantal keer opgeschrikt door ernstige incidenten. Het aantal ongevallen in de bouw blijft onverminderd hoog, en de bouw staat nog steeds in de top 3 van onveilige sectoren.

Veiligheid heeft daarom topprioriteit gekregen binnen Bouwend Nederland. In 2018 zijn we gestart met het meerjarenprogramma Veiligheid en dit loopt door in 2019 en 2020. Ook is al geruime tijd de Taskforce Arbeidsomstandigheden en Veiligheid actief, waarin diverse leden de relevante veiligheidsthema’s bespreken.

Meerjarenprogramma Veiligheid »

Klik op onderstaande afbeelding om het document te downloaden.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het veiligheidsprogramma? Neemt u dan contact op met Mw. Mr.drs. R.M. (Reina) Uittenbogaard-de Keyser via r.uittenbogaard@bouwendnederland.nl of 079 325 2164. Kijkt u ook eens op de website www.bewustveiligiederedag.nl. Hier kunt u u aanmelden voor de Bewust Veilig-dag op 20 maart 2019 en vindt u diverse hulpmiddelen om veiligheid bij uw personeel onder de aandacht te brengen.


ARBEIDSOMSTANDIGHEDEN EN VEILIGHEID VEILIGHEID OP DE BOUWPLAATS (ARBO) VEILIGHEID VAN HET BOUWWERK (O.A. CONSTRUCTIEVE VEILIGHEID) CONSTRUCTIEVE VEILIGHEID

Over de auteur

R.M. (Reina) Uittenbogaard-de Keyser

Juridisch Adviseur