Cobouw Café op 22 januari in teken van Provincie Zuid-Holland

Door Redactie, 15 januari 2019

Cobouw Café op 22 januari in teken van Provincie Zuid-Holland

Op 20 maart vinden de provinciale statenverkiezingen plaats. Cobouw trekt met Bouwend Nederland het land door om te peilen hoe er wordt stilgestaan bij de bouw. Op dinsdag 22 januari 2019 komt het Cobouw Cafe naar Den Haag, café Millers. Wat moet het nieuwe provinciebestuur doen op de woningmarkt? En wat moet er gebeuren op het gebied van infrastructuur? Dit en meer in het Cobouw Café op 22 januari. Zorg dat je erbij bent!  Nu aanmelden »

In het Cobouw Café van 22 januari gaan Cobouw-journalisten Thomas van Belzen en Joost Zwaga én onze sidekick Fries Heinis in gesprek met Floor Vermeulen (VVD), lijsttrekker gedeputeerde Zuid-Holland, Adri Bom-Lemstra (CDA), lijsttrekker gedeputeerde Zuid-Holland, Berend Potjer (GroenLinks), lijsttrekker Zuid-Holland en Dennis van der Werff, Van der Werff Groep en regiovoorzitter Bouwend Nederland. Thema is 'Bereikbaarheid in Zuid-Holland.'

Waar en wanneer?

Datum: 22 januari 2019
Ontvangst 18.30 uur
Café: 19.00 - 21.00 uur
Locatie: Millers, Plein 10A, 2511 CR Den Haag
Entree: gratis

Rutger Schonis, lid van de Tweede Kamerfractie van D66, verzorgt het intermezzo. Verder is er live muziek van de band Hard2Get (bekend van The Voice of Holland). We sluiten af met het legendarische kopspijkerspel.

Kom ook en meld je vandaag nog aan »

Cobouw gaat voor de bouw de provincie in!

In het kader van de provinciale verkiezingen op 20 maart 2019 trekt het Cobouw Café de komende maanden het land in met Bouwend Nederland. Tussen 17 december en 20 maart 2019 meert het Cobouw Café aan in maar liefst 7 plaatsen; van Tilburg tot Groningen, van Heerenveen tot Den Haag. Tijdens de Cafés gaan Cobouwjournalisten Theo van Vugt (hoofdredacteur), Joost Zwaga en Thomas van Belzen in debat met bouwers en politici.

Inmiddels heeft het Cobouw Café onder meer Leeuwarden en Amersfoort aangedaan.
Bekijk hier de video van het Cobouw Café in Amersfoort voor een impressie van deze avond »


MARKT WONINGMARKT INFRAMARKT

Contactpersoon bij dit bericht

Jolanda Maas

Communicatiemanager