Ledenvoordeel: MVO Consultants en De CO2 Adviseurs samen verder als De Duurzame Adviseurs

Door Silke Gurdebeke , 16 januari 2019

Ledenvoordeel: MVO Consultants en De CO2 Adviseurs samen verder als De Duurzame Adviseurs

Op 13 december, tijdens een event van Stichting Nederland CO2 Neutraal, hebben Thijs Lindhout van De CO2 Adviseurs en Nick van Moerkerk van MVO Consultants bekend gemaakt dat ze per 1 januari 2019 samen verder gaan als De Duurzame Adviseurs. De twee vooraanstaande adviesbureaus op het gebied van duurzaamheid, energie en MVO werkten al langer nauw samen.

De afgelopen 7 jaar hebben zowel De CO2 Adviseurs als MVO Consultants veel bedrijven en overheden begeleid en ondersteund bij het behalen van CO2 en MVO certificaten, het schrijven van MVO verslagen en het opstellen van energie rapportages. De Duurzame Adviseurs willen meer nadruk leggen op het nemen van actie. Dit betekent dat ze nog steeds rapportages opstellen, maar dat de focus komt te liggen op het implementeren van de plannen om daadwerkelijk te verduurzamen. Thijs Lindhout trekt zich terug uit de operatie en gaat zijn activiteiten als inspirator en spreker uitbreiden. Nick van Moerkerk is sinds een jaar directeur van beide bedrijven en neemt de dagelijks leiding van De Duurzame Adviseurs op zich.

Uw voordeel

Als lid van Bouwend Nederland krijgt u 15% korting op alle dienstverlening. Bekijk de ledenvoordeelpagina van Duurzame Adviseurs voor meer informatie.Contactpersoon bij dit bericht

Elize Benard

Adviseur Dienstverlening Binnendienst