Randstad Zuid Regiodag 2019

Door Yvonne Hiddink , 22 januari 2019

Randstad Zuid Regiodag 2019

Het thema dit jaar is vermogen om te groeien. Het programma is informatief, inspirerend en verassend. Na de opening door Paul Iske bieden wij een scala aan onderwerpen. Je bepaalt zelf waar je naar gaat luisteren of wat je wilt beleven. Nieuwsgierig naar wat er te doen is op 7 maart, lees dan snel verder.

Paul Iske neemt je mee in de wereld van Briljante mislukkingen. In zijn presentatie bespreekt Paul de voorwaarden waaronder mensen en organisaties nieuwe kansen kunnen scheppen en benutten. Dat wil niet zeggen dat alles altijd zal lukken. Sterker nog: innovatie is een proces van vallen en opstaan. Experimenteren en leren. Soms zijn mensen bang om te falen, of zijn terughoudend in het vertellen hoe het Ć©cht is gegaan. Zeker in de bouw, waar je natuurlijk vaak helemaal niet zit te wachten op dingen die mislukken. Maar in complexe omgevingen lopen dingen nu eenmaal niet altijd als gepland. Het Instituut voor Briljante Mislukkingen probeert een bijdrage te leveren aan een klimaat waarin mensen dingen durven te proberen, trots zijn op hun poging en de geleerde lessen zelf in praktijk brengen en willen delen met anderen.


Het financiƫle vermogen en het business model staan centraal in de bijdrage van de ING. Zij geven aan de hand van het Business Model Canvas inzicht of jouw bedrijf klaar is voor een gezonde groei.

Funding Circle financiert groei, maar dan op een andere manier. Wil je groeien met je onderneming, een machine aanschaffen of een opdracht voorfinancieren? Funding Circle heeft al vele bouwbedrijven aan een financiering geholpen. In de workshop vertellen zij graag over hun visie en mogelijkheden.

Op 20 maart zijn de Provinciale Staten verkiezingen. Joep Rats geeft u een doorkijkje in de Haagse Lobby en wat de inzet van Bouwend Nederland is.

Dit is slechts een greep uit het programma. Wij werken hard aan verassingen op het gebied van instroom, verduurzaming en digitalisering. Meer informatie hierover op:

www.bouwendnederland.nl/regiodagen/regiodag-randstad-zuid
Over de auteur

Y. (Yvonne) Hiddink

Bedrijfsadviseur Sociale Zaken