Ledenvoordeel: Renault viert 10 jaar partnership met Bouwend Nederland op Bouwbeurs

Door Silke Gurdebeke , 23 januari 2019

Ledenvoordeel: Renault viert 10 jaar partnership met Bouwend Nederland op Bouwbeurs

Wist u dat Renault dit jaar al 10 jaar trotse partner is van Bouwend Nederland? Mede vanwege deze succesvolle samenwerking, heeft Renault besloten om dit jaar aanwezig te zijn op de Bouwbeurs. Op de stand staan 2 prachtige nieuwe modellen van Renault, de Renault Master Z.E. en de Renault Trafic Limited.

Renault Z.E.

De vernieuwende, duurzame, 100% elektrisch aangedreven Renault Master Z.E. (Zero Emission) is leverbaar in 3 lengtematen, 2 hoogtematen, een laadvolume variërend tussen 8m3 – 13m3 en een actieradius tot wel 120 kilometer. Deze eigenschappen maken de stoere Renault Master uitermate geschikt voor bouw- en infraprojecten in binnenstedelijke gebieden. De Master Z.E. is een perfecte aanvulling op het reeds omvangrijke gamma aan elektrische voertuigen van Renault. Denkt u hierbij aan de Renault ZOE personenauto, maar zeker ook aan de range bedrijfswagens, bestaande uit ZOE Cargo, Kangoo Express Z.E. en nu dus ook de Master Z.E. Met de inzet van elektrische bedrijfswagens profiteert u optimaal van diverse fiscale, maar ook tender-specifieke voordelen. Om de praktische eigenschappen van de Renault Master Z.E. te benadrukken, zal deze tijdens de Bouwbeurs zijn uitgerust met een speciale glasrasteel-opbouw, geleverd door bedrijfswageninrichtingspecialist Van den Born, partner van Renault Nederland.

Primeur: Trafic Limited

Als primeur toont Renault haar Trafic Limited op de Bouwbeurs voor het eerst aan het publiek. Deze gelimiteerde Trafic-versie is met name bestemd voor de zelfstandig ondernemer die zijn bedrijfswagen naast werkpaard ook inzet als visitekaartje van zijn bedrijf, inclusief privé-gebruik in het weekend. De Trafic Limited kenmerkt zich door zijn luxueuze en elegante uitstraling van zowel exterieur als interieur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan in kleur gespoten bumpers, verchroomde sierstrips, dakrailing, sidesteps, glass look panelen en elegante 17” lichtmetalen velgen. Aan de binnenzijde valt met name de chique contrasterende en bovendien duurzame eco-lederen bekleding op.

Praktische informatie

Renault nodigt u van harte uit om bovenstaande producten te komen bekijken op de Bouwbeurs in Utrecht. U vindt Renault in hal 12, standnummer A038. De standbemanning ontvangt u heel graag!

Data en tijden

maandag 4 februari 2019 | 09:30 - 17:30 uur
dinsdag 5 februari 2019 | 09:30 - 17:30 uur
woensdag 6 februari 2019 | 09:30 - 17:30 uur
donderdag 7 februari 2019 | 09:30 - 20:30 uur | avondopenstelling
vrijdag 8 februari 2019 | 09:30 - 17:00 uur

Meer informatie over de Bouwbeurs >>

Mocht u onverhoopt verhinderd zijn om de Bouwbeurs te bezoeken, informeer dan gerust naar de speciale Bouwend Nederland-mogelijkheden én -voordelen via voordeel@bouwendnederland.nl of bij uw dichtstbijzijnde Renault-dealer.Contactpersoon bij dit bericht

Elize Benard

Adviseur Dienstverlening Binnendienst