3 vrouwen over hun keuze voor de bouw

Door K.A. (Kathelijne) Koster , 29 januari 2019

3 vrouwen over hun keuze voor de bouw

In het zojuist verschenen WerkWijzer magazine dat deze editie in het teken staat van 'Helden' vertellen drie vrouwen waarom zij kiezen voor een loopbaan in de bouw. Lees het artikel waarin student bouwkunde Yasmin, junior adviseur Anouk en van werkvoorbereider Esmé hun verhaal vertellen. Het magazine heeft een oplage van 75.000 en wordt verspreid onder decanen, loopbaanbegeleiders en UWV WERKbedrijven.

Het magazine wordt gestuurd naar VMBO- en MBO-scholen in Nederland en bevat relevante informatie over vacatures, solliciteren, rechten& plichten, stageplekken en nog veel meer. Decanen en loopbaanbegeleiders op ongeveer 850 scholen in Nederland krijgen de digitale versie van het magazine toegestuurd. UWV WERKbedrijven gebruikt het magazine om zij-instromers en herintreders te informeren over de vele mogelijkheden van de sector. Lees het artikel '3 vrouwen over hun keuze voor de bouw'. Vele jongeren, zij-instromers en herintreders maken kennis met de vele mogelijkheden van studeren en werken in de bouw en infra!

Je gaat het maken

Klik hier voor meer informatie over de instroomactiviteiten van Bouwend Nederland rond de campagne ‘Je gaat het maken’. Ga naar jegaathetmaken.nl voor meer informatie en initiatieven gericht op jongeren en zij-instromers rond de instroomcampagne. Volg deze campagne ook op Instagram en YouTube.


ONDERWIJS EN OPLEIDING INSTROOMCAMPAGNE INSTROOM

Over de auteur

K.A. (Kathelijne) Koster

Campagnemanager Instroom