Kom 19 februari naar de Marktdag Infra!

Door W. (Wouter) Saes , 06 februari 2019

Kom 19 februari naar de Marktdag Infra!

In samenwerking met het Netwerk RegioIngenieur organiseert Bouwend Nederland op 19 februari 2019 een nieuwe editie van de Marktdag Infra, dit jaar over het thema Veiligheid & Innovatie. Opdrachtnemers en Opdrachtgevers gaan samen in gesprek over hun rol hierin. U komt toch ook? 

Tijdens de marktdag willen we opdrachtgevers en opdrachtnemers dichter bij elkaar brengen door hen te plaatsen in de leefwereld van de ander. Dit doen we op een creatieve manier; geen presentaties, maar spelenderwijs. Opdrachtnemers en opdrachtgevers zullen een spel spelen dat hen letterlijk plaatst in de leefwereld van de ander.

Welke belangen komen er allemaal kijken bij een politiek besluitvormingsproces? En hoe kunnen deze allemaal worden meegenomen, terwijl er druk zit op het proces? Met deze vraag zullen opdrachtnemers aan de slag gaan. De opdrachtgevers op hun beurt, worden gevraagd een inschrijving te doen op een uitvraag die zijn normaliter zelf in de markt zouden zetten. Waar moet je tijdens zo’n inschrijving allemaal rekening mee houden?

Hierna krijgen beide groepen de kans ervaringen uit te wisselen en het gesprek aan te gaan hoe de samenwerking tussen beide partijen kan worden verbeterd. Plenair worden een aantal lessen getrokken en afspraken gemaakt hoe hier concreet verdere invulling aan kan worden gegeven. Uiteraard is er daarna uitgebreid mogelijkheid om te netwerken.

Bonus: Rondleiding Innovation Center 3M
Als bonus biedt onze gastheer van de dag, het innovatieve bedrijf 3M, aan een rondleiding te geven door hun Innovation Center. 3M is wereldwijd een van de meest innovatieve bedrijven en laat u aan de hand van productinnovaties en technologieplatforms zien hoe de grote R&D investeringen hebben geleid tot meer dan 60.000 producten en ruim 100.000 patenten.

Wat: Marktdag Infra,
Wanneer: 19 februari 2019
Waar: Kantoor 3M, Molengraaffsingel 29 te Delft


Programma:
14:30 uur:         Inloop rondleidingen
14:45 uur:         Start rondleiding 1 (einde 15:45 uur)
15:00 uur:         Start rondleiding 2 (einde 16:00 uur)

15:45 uur:         Inloop officiële programma
16:10 uur:         Opening en toelichting programma door Dennis van der Werff,                                             voorzitter Bouwend Nederland regio Randstad Zuid
16:15 uur:         Opdrachtgevers: veiligheidsspel
                         Opdrachtnemers: aanbestedingsspel
17:00 uur:         Discussie in kleine groepjes van +- 5p
17:40 uur:         Plenaire terugkoppeling en lessen trekken
18:00 uur:         Borrel
19:00 uur:         Einde event

Aanmelden kan met één druk op de knop!


AANBESTEDEN EN CONTRACTEREN AANBESTEDEN VEILIGHEID OP DE BOUWPLAATS (ARBO) MARKT INFRAMARKT ONDERNEMERSCHAP EN INNOVATIE

Over de auteur

W. (Wouter) Saes