Laatste plaatsen voor JBN Masterclass 2019!

Door Silke Gurdebeke , 04 februari 2019

Laatste plaatsen voor JBN Masterclass 2019!

 Wil jij graag samen met een aantal gelijkgezinden je toekomst vorm geven? Zoek je naar een hands-on management training zonder huiswerk en zonder boeken, maar met echte praktijkkennis? Schrijf je dan in voor de laatste plaatsen van de volgende editie van de JBN Masterclass die start op 22 februari 2019.

De JBN Masterclass is een management development programma met een looptijd van 8 maanden voor jonge ambitieuze bouwers die willen groeien in eindverantwoordelijkheid. De ruggengraat van de JBN Masterclass bestaat uit vier pittige tweedaagse modules. Daartussen vinden intervisies en onderlinge bedrijfsbezoeken plaats. De JBN Masterclass is ontwikkeld voor praktische bouwers die leren door te doen, te zien en te beleven. Die groeien door samen aan de bak te gaan, door te sparren met experts en sprekers en door bij elkaar in de keuken te kijken. Zonder boeken. Zonder huiswerk. Puur ‘learning by doing’.

De JBN Masterclass 2019 vindt plaats op onderstaande data:

Module 1: 22 en 23 februari 2019
Module 2: 12 en 13 april 2019
Module 3: 21 en 22 juni 2019
Module 4: 20 en 21 september 2019

Ervaringen van uw collega’s

“De sprekers, de bedrijfsbezoeken, interactie van de groep. Je krijgt zoveel kansen en mogelijkheden om zaken te bespreken. De term rollercoaster klopt gewoon.”

“Voor mij absoluut een 10. Ik kijk er gewoon met een super gevoel op terug. De masterclas is voor mij een waardevol puzzelstukje gebleken welke mede vorm en richting heeft gegeven in mijn persoonlijke ontwikkeling.”

Bouwend Nederland korting

Leden van Bouwend Nederland krijgen € 2.000,- korting en betalen slechts € 4.950,- excl. btw. De prijs is inclusief alle overnachtingen, ontbijten, lunches en diners.Contactpersoon bij dit bericht

Sabette van der Klooster

Adviseur Dienstverlening Binnendienst