Beste Bouwer(s) 2018 en Beste Verbouwer 2018 bekend

Door Redactie, 07 februari 2019

Voor de derde keer op rij organiseerde de vergelijkingswebsite bouwnu.nl de verkiezing van de Beste Bouwer(s) en Beste Verbouwer van het Jaar. In de categorie Beste Bouwer (10 t/m 49 nieuwbouw reviews) is M2 Bouw de winnaar. De Beste Bouwer met 50 of meer nieuwbouw reviews is Bot & van der Ham – ThuisinBouwen. En de Beste Verbouwer (10 of meer verbouw reviews) is Aannemersbouwbedrijf van der Helden.

De uitreiking van deze felbegeerde prijzen vond vandaag plaats in het BouwBeurs Nieuwscafé, de stand van vakblad De Aannemer.

Door klanten beoordeeld

Duizenden bouwbedrijven die actief zijn in (nieuw)bouw en verbouw profileren zich op bouwnu.nl zodat ze door hun klanten beoordeeld kunnen worden met reviews. Klanten geven op verschillende punten een cijfer, waarna per bouwbedrijf een overall score prominent wordt getoond op www.bouwnu.nl.
Reviews over nieuwbouw en verbouw Bouwbedrijven die zowel werkzaam zijn in de (nieuw)bouw als verbouw kunnen feedback krijgen op deze twee expertises. Bij het bepalen van de Beste (Ver)Bouwer van 2018 is per prijs onderscheid gemaakt tussen de reviews over nieuwbouw en verbouw.

Beste Bouwer 2018 (categorie 10 t/m 49 nieuwbouw reviews)

1e plaats: M2 Bouw uit Dedemsvaart
2e plaats: Bouwbedrijf Hoogeslag B.V. uit Marienheem
3e plaats: kwadraat bouw b.v. uit Leerdam

Beste Bouwer 2018 (categorie 50 of meer nieuwbouw reviews)

1e plaats: Bot & van der Ham – ThuisinBouwen uit Meerkerk
2e plaats: Van Wijnen Harderwijk B.V.
3e plaats: Lithos bouw & ontwikkeling uit Amersfoort

Beste Verbouwer 2018 (10 of meer verbouw reviews)

1e plaats: Aannemersbouwbedrijf van der Helden uit Ophemert
Gedeelde 2e plaats: Cammeraat Bouwtechniek uit Waddinxveen
Gedeelde 2e plaats: Invano Bouw uit Wijdenes

Reacties winnende bouwbedrijven

Op de vraag waarom deze bouwbedrijven hoge beoordelingen ontvangen van consumenten op bouwnu.nl, geven ze verschillende antwoorden, met als gemene deler: de kracht zit ‘m in goede en duidelijke communicatie, een transparante en toegankelijke houding en vooral het managen van verwachtingen.

Samen staan we sterk

Structureel werkt www.bouwnu.nl aan een goede online vindbaarheid, onder andere door veel aandacht te hebben voor SEO en SEA, ten bate van zowel het platform als de bouwbedrijven die zich erop profileren. Ook focust bouwnu.nl op zichtbaarheid, bijvoorbeeld door middel van social media, landelijke billboardcampagnes en samenwerkingsverbanden met onder andere Bouwend Nederland, BouwGarant, SWK, NVB, Bewuste Bouwers, het ministerie van BZK, Woningborg en Klantenvertellen/DTG. Meerdere live events zoals de uitreiking van de Beste (Ver)Bouwer en kennisbijeenkomsten zorgen bovendien voor persoonlijk contact met de sector. Samen staan we voor kwaliteit zodat consumenten, bouwbedrijven en de branche ervan kunnen profiteren!