Themabijeenkomst “Netbeheerders en hun Combibedrijf Amsterdam” 27 febr.

Door J. (Joost) Swaan , 12 februari 2019

Themabijeenkomst “Netbeheerders en hun Combibedrijf Amsterdam” 27 febr.

Bij nieuwbouw- en renovatietrajecten zijn vaak meerdere netbeheerders betrokken om de woning te voorzien van gas, water, riolering, elektra, kabel en/of telecomvoorzieningen.

De grond moet hierdoor vaak meerdere malen worden opengebroken, wat eigenlijk altijd voor overlast zorgt. Het Combibedrijf Amsterdam (CIAMS) is opgericht om deze overlast tot een minimum te beperken.

CIAMS is een samenwerkingsverband tussen de netbeheerders Liander, Waternet, KPN/Reggefiber en VodafoneZiggo. Om de samenwerking tussen alle partijen die betrokken zijn bij de realisatie van netaansluitingen binnen de Gemeente Amsterdam te optimaliseren, zal de themabijeenkomst van 27 februari aanstaande in het teken staan van CIAMS. Er zal uitleg worden gegeven over het proces dat komt kijken – nadat u als bouwer een aanvraag heeft ingediend via Mijnaansluiting.nl - bij het leggen van kabels en leidingen en wat alle partijen in de keten (bouwers - netbeheerders – CIAMS – ondergrondse aannemers) van elkaar (mogen) verwachten. Tevens bestaat er de mogelijkheid om in een interactieve werksessie in gesprek te gaan met CIAMS om tegen het licht te houden wat er goed gaat, maar ook wat er beter kan. Kortom, een ideale mogelijkheid om geïnformeerd te worden over de realisatie van netaansluitingen en tevens mogelijke knelpunten bespreekbaar te maken.

Datum
27 februari 2019

Programma:
15:45 – 16:00 Inloop
16:00 – 17:30 Themabijeenkomst CIAMS
17:30 – 18:00 Borrel in sociëteit

Aanmelden:
Deelname is gratis. Toegankelijk voor zowel directie als medewerkers van uw bedrijf, gevestigd of werkzaam in regio Amsterdam. Na uw aanmelding heeft u de mogelijk om maximaal 3 personen van uw bedrijf als introducee aanmelden. Reserveren noodzakelijk! Stuur een email naar evenementen@bouwendnederland.nl

Locatie
Bouwend Nederland Regio Randstad Noord
Muzenplein 9
1077 WC AMSTERDAM
020 - 575 67 00Over de auteur

J. (Joost) Swaan

Verenigingsmanager afdeling Amsterdam