2e Keukentafelgesprek: Duurzame Inzetbaarheid

Door Hanneke van Eijndhoven , 18 februari 2019

2e Keukentafelgesprek: Duurzame Inzetbaarheid

Het 1e keukentafelgesprek in 2018 was zeer succesvol; de setting was klein en het onderwerp heel praktisch en voor iedereen zeer herkenbaar. Er werden tips uitgewisseld én waar nodig ook serieus geadviseerd.

Daarom organiseren we op donderdag 28 februari van 09.00 - 11.00 uur het tweede keukentafelgesprek met als thema “Duurzame inzetbaarheid en andere personele uitdagingen.”

Locatie: Restaurant OolderhofWat is een Keukentafelgesprek?
U gaat in een kleine groep (maximaal 10-12 personen) met uw collega’s rond de (keuken)tafel in gesprek over onderwerpen die u allen bezighoudt en waar u elkaar kunt voorzien van tips en trucs. Dit onder begeleiding van een deskundige die kan voorzien in eventuele theoretische onderbouwing. Dus niet alleen luisteren naar informatie, maar écht met elkaar ervaringen uitwisselen.

Wat is het onderwerp?
Het onderwerp van dit tweede Keukentafelgesprek is “Duurzame Inzetbaarheid!” “Hoe bind ik mijn personeel?” “Hoe ga ik om met ZZP’ers?” Natuurlijk de algemene problematiek rondom tekort aan personeel. Maar ook: “Hoe zorg ik ervoor dat mijn timmerman Jan tot zijn pensioen bij ons kan blijven?”

Wie is de deskundige?
Yvonne van Zijl is beleidsmedewerker personeel binnen Bouwend Nederland Regio Zuid en voor velen van u een bekend gezicht. Yvonne: “Mijn uitdaging zit erin om het personeelsbeleid uit de sfeer van ‘gedoe’ te krijgen en onze leden handvatten te geven op het gebied van ondernemersvaardigheden waarmee een lidbedrijf ten opzichte van de concurrent het verschil kan maken.”


Aanmelden?
Stuur een mail naar limburg@bouwendnederland.nlOver de auteur

Hanneke van Eijndhoven

Regionaal Adviseur Verenigingszaken Limburg