Ledenvoordeel: ArboNed (supplier partner ArboDuo) bestaat 25 jaar. En wie jarig is, trakteert!

Door Redactie, 18 februari 2019

Ledenvoordeel: ArboNed (supplier partner ArboDuo) bestaat 25 jaar. En wie jarig is, trakteert!

De supplier arbodienst van onze ledenvoordeelpartner ArboDuo (ArboNed) bestaat dit jaar 25 jaar en vraagt daarom aandacht voor een gezond en vitaal bedrijf. Om het jubileumjaar feestelijk af te trappen organiseren zij de hele maand maart ontbijtbijeenkomsten in heel Nederland. Daar kunt u kennismaken met de arbo-professionals, zelf een korte gezondheidscheck doen en u laten inspireren door een bekende gastspreker zoals Leontien van Moorsel, Mark Tuitert, Jochem Uytdehaage, Foppe de Haan, of Erben Wennemars over vitaliteit op de werkvloer. Deelname is gratis.

Meld u hier direct aan voor een bijeenkomst bij u in de buurt >>

Wie jarig is, trakteert

Al 25 jaar maakt ArboNed, samen met haar klanten, werknemers in Nederland gezonder en vitaler. Als dank voor het vertrouwen vieren zij het jubileum heel 2019 met haar klanten. Ieder kwartaal staat er een thema centraal. Via de nieuwsbrief en de website geeft ArboNed iedere maand praktische hulpmiddelen, tips, aanbiedingen en verloot mooie cadeaus voor een gezond en vitaal bedrijf.

Meer over ArboNed 25 jaar >> 

Gezondheid bevorderen

Het eerste kwartaal van het jubileumjaar van ArboNed staat in teken van gezondheid bevorderen. Want de invloed van een ongezonde leefstijl op verzuim dringt steeds meer door. De leefstijl is de keuze van de werknemer, maar u kunt wel degelijk uw werknemers bewust maken van hun leefstijl. Mensen die goed in hun vel zitten, hebben daar niet alleen privé, maar ook op het werk voordeel van. Ze zijn minder snel gestrest, hebben meer energie en zijn productiever. Gezonde en vitale medewerkers verzuimen minder, waardoor u bespaart op uw bedrijfskosten.

Met het Preventief medisch onderzoek (PMO) krijgen uw werknemers inzicht in hun fysieke en mentale gezondheid en eventuele gezondheidsrisico’s. Het is meer dan een wettelijke verplichting; het is een cadeau voor uw werknemers waarmee u laat zien dat u hun gezondheid belangrijk vindt.

Uw voordeel

Als lid van Bouwend Nederland kunt u via ArboDuo genieten van extra voordeel en ondersteuning bij verzuim re-integratie én het gezond en fit houden van uw medewerkers. Bekijk de verschillende kortingsmogelijkheden op de ledenvoordeelpagina van ArboDuo.Contactpersoon bij dit bericht

Elize Benard

Adviseur Dienstverlening Binnendienst