Massale opkomst ledenbijeenkomst in Centre Pompidou Tilburg

Door Dennis Mollet , 18 februari 2019

Massale opkomst ledenbijeenkomst in Centre Pompidou Tilburg

De Regiodag Zuid is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een evenement van formaat waar leden uit alle drie de zuidelijke provincies elkaar ontmoeten, zich laten inspireren en vermaken.

Dit jaar was de industriële Lochal in Tilburg het decor waar de ruim 200 gasten welkom werden geheten.  

Als een centrum locatie na 150 jaar open gesteld wordt voor publiek dan is dit bijzonder. Ondanks dat er in het gebied nog veel bouwactiviteiten plaatsvinden, bruist de nieuwe Lochal direct vanaf de opening. 

De architecte van het gebouw nam alle deelnemers direct na de opening van het programma mee in haar enthousiaste verhaal. De studenten van de TU Eindhoven deden hier nog eens een schepje bovenop met een korte maar indrukwekkende pitch over bouwen in Dubai.

De leden gingen een interactieve dialoog aan met Maxime Verhagen over de laatste ontwikkelingen in de sector waarin o.a. veiligheid, instroom en duurzame inzetbaarheid de "hot" topics waren. 

Alle gasten konden vervolgens twee verschillende workshops naar keuze bijwonen om zich te laten inspireren over nieuwe trends en ontwikkelingen. 

Na het inhoudelijke programma was er ruim de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en even rustig bij te praten met collega's uit de regio.

Quote van één van de infra leden die de dag erop mailde: "De organisatie en invulling van de regiodag Bouwend Nederland Zuid was weer prima!"


ONDERNEMERSCHAP EN INNOVATIE

Over de auteur

D. (Dennis) Mollet

Adviseur Bouw & Infra Regio Zuid