Ledenvoordeel: Samenwerking met Renault voor RTL4 programma ’Je gaat het maken’

Door Silke Gurdebeke , 21 februari 2019

Ledenvoordeel: Samenwerking met Renault voor RTL4 programma ’Je gaat het maken’

Bouwend Nederland lanceert in april het nieuwe tv-programma ‘Je gaat het maken’ op RTL4. Hierin zullen verschillende kandidaten proeven van de carrièremogelijkheden in de bouw- en infrasector. Voor dit nieuwe format gaan we de samenwerking aan met een van onze voordeelpartners: Renault!

Real-life serie over het werken in de bouw- en infrasector

‘Je gaat het maken’ is een real-life format waarin we gemotiveerde mensen volgen in hun oriëntatie op een carrière in de wereld van de bouw en infrastructuur. Het is een positief opbouwend, informatief format gericht op het bevorderen van de zij-instroom in deze belangrijke sector. Een sector die bol staat van innovatie en een kritische rol vervult in plezierig wonen, werken, reizen en recreëren in Nederland. Een nieuw format waarbij de bouw niet zozeer naar de kijker wordt gezonden, maar de kijker juist geprikkeld wordt om de bouw te verkennen.

De presentatie van het format is in handen van het bekende RTL4 gezicht Pernille La Lau. Met haar bovengemiddelde interesse in bouwen en technologische innovatie is zij de ideale journalistieke presentatrice voor dit format.

Samenwerking met Renault

In dit nieuwe format werken we samen met onze ledenvoordeelpartner Renault om de herkenbaarheid rondom het programma te vergroten. De Renault Master die we mogen gebruiken werd gewrapt in de stijl van het nieuwe programma. Deze auto zal gedurende de opnameperiode rondrijden in het hele land en de verschillende kandidaten zullen hun ervaringen bij een bouw- of infraproject tijdens het programma delen in deze Renault. Tegelijkertijd wordt ook de nieuwe Master Z.E. in dezelfde stijl gewrapt. Deze vol elektrische ruime bestelwagen wordt bij de dealerorganisaties ingezet voor promotionele acties gedurende de uitzendperiode van het programma. Binnenkort komt de gewrapte bus dus misschien wel langs bij jou in de buurt!

Waar en wanneer te zien?

‘Je gaat het maken’ is vanaf zondag 28 april 2019 te zien bij RTL4 om 16:30 uur. Het programma wordt herhaald op maandagmiddag (om 15:30 uur) en op zaterdagochtend (om 11:00 uur). Het programma is na uitzending op televisie ook terug te kijken via RTL-XL en YouTube.

Uw voordeel

Als lid van Bouwend Nederland profiteert u van hoge kortingen op verschillende modellen van Renault. Zo kan u bijvoorbeeld 27,5% korting realiseren bij aankoop van een Renault Kangoo en Renault Trafic, 12% op de nieuwe Master Z.E. en zelfs 28,5% als u kiest voor een Master met schone diesel.

Meer informatie op de ledenvoordeelpagina van Renault >>Contactpersoon bij dit bericht

Elize Benard

Adviseur Dienstverlening Binnendienst